Trang chủ » Top 20+ hospital mischievous supportive special chi tiết nhất

Top 20+ hospital mischievous supportive special chi tiết nhất

Top 20+ hospital mischievous supportive special chi tiết nhất

Bài viết sau đây sẽ cung cấp cho bạn đầy đủ kiến thức và nội dung về hospital mischievous supportive special mà bạn đang tìm kiếm do chính biên tập viên Làm Bài Tập biên soạn và tổng hợp. Ngoài ra, bạn có thể tìm thấy những chủ đề có liên quan khác trên trang web lambaitap.edu.vn của chúng tôi. Hy vọng bài viết này sẽ giúp ích cho bạn.

Nhiều bài tập tiếng Anh lớp 12 hay sẽ được VnDoc.com tổng hợp và gửi đến các bạn. Các bạn sẽ được giới thiệu nhiều bài tập tiếng Anh lớp 12 cơ bản và nâng cao, bài tập tiếng Anh lớp 12 trắc nghiệm lẫn tự luận. Việc ôn tập bằng cách giải nhiều dạng bài tập như thế này sẽ giúp các bạn củng cố được kiến thức về nhiều mặt như: từ vựng, cấu trúc ngữ pháp,…

Mục lục

Bài tập tiếng Anh 12 Unit 1 Home life có đáp án

Nằm trong bộ đề ôn tập tiếng Anh lớp 12 chương trình cũ, tài liệu bài tập tiếng Anh 12 Unit 1 Home Life có đáp án dưới đây được VnDoc.com đăng tải với nội dung bám sát bài học Unit 1 SGK tiếng Anh 12 giúp các em hoc sinh củng cố kiến thức Từ vựng – Ngữ pháp tiếng Anh trọng tâm hiệu quả.

* Xem hướng dẫn học Unit 1 tiếng Anh 12 đầy đủ tại: Soạn Unit 1 lớp 12 Home Life hệ 7 năm

Choose the word which is stressed differently from the rest.

1. a. hospitalb. mischievousc. supportived. special2. a. familyb. wheneverc. obedientd. solution3. a. biologistb. generallyc. responsibled. security4. a. confidentb. importantc. togetherd. exciting5. a. possible.b. universityc. secondaryd. suitable

Choose a, b, c, or d that best completes each unfinished sentence, substitutes the underlined part, or has a close meaning to the original one.

6. You are old enough to take _______ for what you have done.

a. responsible

b. responsibility

c. responsibly

d. irresponsible

7. These quick and easy _______ can be effective in the short term, but they have a cost.

a. solve

b. solvable

c. solutions

d. solvability

8. John is _______ only child in his family so his parents love him a lot.

a. a

b. an

c. the

d. no article

9. According to the boss, John is the most _______ for the position of executive secretary.

a. supportive

b. caring

c. suitable

d. comfortable

10. She got up late and rushed to the bus stop.

a. came into

b. went leisurely

c. went quickly

d. dropped by

11. Billy, come and give me a hand with cooking.

a. help

b. prepared

c. be busy

d. attempt

12. Whenever problems come up, we discuss them frankly and find solutions quickly.

a . happen

b. encounter

c. arrive

d. clean

13. What are the _______ of that country? – I think it is some kinds of cheese and sauces.

a. drinks

b. beverages

c. grains

d. special dishes

14. Peter tried his best and passed the driving test at the first _______.

a. try

b. attempt

c. doing

d. aim

15. Where is Jimmy? – He is ____ work. He is busy ____ his monthly report.

a. on / for

b. in / about

c. to / through

d. at / with

16. With greatly increased workloads, everyone is _______ pressure now.

a. under

b. above

c. upon

d. out of

17. We are not allowed _______ jeans at school.

Xem thêm: Top 19 hai chất hữu cơ x1 và x2

a. wear

b. to wear

c. wearing

d. worn

18. Sometimes I do not feel like _______ to my sibling about my troubles.

a. talk

b. to talk

c. talking

d. talked

19. The worker was _______ his boss expected, so he was offered a raise.

a. more hard-working

b. as hard-working than

c. more hard-working than

d. more hard-working as

20. John _______ a respectful and obedient student.

a. said to be

b. is said

c. is said being

d. is said to be

21. I love _______ films but I seldom find time to go the cinema.

a. see

b. saw

c. seen

d. seeing

22. In the last hundred years, traveling _______ much easier and more comfortable.

a. becomes

b. has become

c. became

d. will become

23. In the 19th century, it _______ two or three months to cross North America by covered wagon.

a. took

b. had taken

c. had taken

d. was taking

24. In the past the trip _______ very rough and often dangerous, but things _______ a great deal in the last hundred and fifty years.

a. was / have changed

b. is / change

c. had been / will change

d. has been / changed

25. Now you _______ from New York to Los Angeles in a matter of hours.

a. are flying

b. would fly

c. will fly

d. can fly

26. When Carol _______ last night, I ______ my favorite show on television.

a. was calling / watched

b. called / have watched

c. called / was watching

d. had called / watched

27. By this time next summer, you _______ your studies.

a. completes

b. will complete

c. are completing

d. will have completed

28. Right now, Jim _______ the newspaper and Kathy _______ dinner.

a. reads / has cooked

b. is reading / is cooking

c. has read / was cooking

d. read / will be cooking

29. Last night at this time, they _______ the same thing. She _______ and he the Newspaper.

a. are doing / is cooking / is reading

b. were doing / was cooking / was reading

Xem thêm: Top 15 công thức tính hiệu điện thế mạch ngoài

c. was doing / has cooked / is reading

d. had done / was cooking /read

30. When I _______ home last night, I _______ that Jane _______ a beautiful candlelight dinner.

a. had arrived / discovered / prepared

b. was arriving / had discovered / was preparing

c. have arrived / was discovering / had prepared

d. arrived / discovered / was preparing

Choose the sentence which has the closest meaning to the original one.

31. They are not allowed to go out in the evening by their parents.

a. Their parents do not want them to go out in the evening.

b. Their parents never let them to go out in the evening.

c. Going out in the evening is permitted by their parents.

d. Although their parents do not allow, they still go out in the evening.

32. Although my parents are busy at work, they try to find time for their children.

a. My parents are so busy at work that they cannot find time for their children.

b. Busy at work as my parents are, they try to find time for their children.

c. My parents are too busy at work to find time for their children.

d. My friends rarely have time for their children because they are busy at work.

33. His eel soup is better than any other soups I have ever eaten.

a. Of all the soups I have ever eaten, his eel soup is the best.

b. I have ever eaten many soups that are better than his eel soup.

c. His eel soup is the worst of all soups I have eaten.

d. His eel soup is good but I have ever eaten many others better.

34. She gets up early to prepare breakfast so that her children can come to school on time.

a. Despite her getting up early to prepare breakfast, her children cannot come to school on time.

b. Because she wanted her children to come to school on time, she gets up early to prepare breakfast.

c. If she does not get up early to prepare breakfast, her children will not come to school on time.

d. Unless she gets up early to prepare breakfast, her children will not come to school on.

35. The last time I went to the museum was a year ago.

a. I have not been to the museum for a year.

b. A year ago, I often went to the museum.

c. My going to the museum lasted a year.

d. At last I went to the museum after a year.

Read the passage carefully and choose the correct answer.

Every family has its quirks. Mine is no different. I was born in an Italian- American family in 1973. We follow the classic stereotype. My father works and my mother stays home with the kids. There are certain things that we remember from our childhood: phrases, jokes, movies. But one piece of advice that sticks with me from an early age comes from my mother.

“Don’t finish your food or you will never get married. ” It was an illogical jump from the idea that a “lady” is not a glutton and therefore will not finish the food on her plate or take the last cookie off of the platter. A “lady” especially a young lady must never appear hungry. If she did, she would not be an ideal candidate for a wife.

To this day, I do not finish what is on my plate and I will never eat the last of anything.

It is not a conscience thing. When 1 think about it, 1 make a point to finish the food on my plate, there is still some teenage rebellion against mom in this thirty-four year-old body, but the thought of not finishing is so ingrained that I rarely think about it.

When my husband and I are at dinner, he will gesture to something on the table and say, “Finish your food” and 1 will respond, “I can’t, I’ll never get married. ” That always makes him laugh and say, “So what have these last six years been?” But for me it is something special that I will carry around with me – something that is my family. My brother remembers the phrase and he admits that in his dating days he did watch to see if any of the girls would take the last piece of pie or pizza. I think he fell in love with his fiancé because she would eat whatever she wanted to and do not worry about anyone judging her for it. As I embark on starting my own family, I wonder what I will tell my daughter. Will I encourage her to finish every last piece? Or will I continue to the legacy of my mother and tell her not eat the last piece lest she not get married? Will she one day laugh to her girlfriends about her mother leaving one granola bar, one piece of cheese, or one rice cake alone in their bags?

36. The writer’s mother never let her eat the last piece of food on her plate.

a. True b. False c. No information

37. All the mothers in the world never let t4eir daughter eat the last piece of food on their plate.

a. True b. False c. No information

38. The writer often eats up all she has on her Plate and up to now she is still single.

a. True b. False c. No information

39. The writer does not believe in what her mother has said but she considers her mother’s words something special.

a. True b. False c. No information

40. The writer has two sons.

a. True b. False c. No information

Fill in each numbered blank with one suitable word or phrase.

On December 10, 2006, I was going through some hard time. The landlady did not want to release the house any more so I had to (41) _____ and only had one month to find a place. Because Christmas was coming and it was difficult for me to (42) _____ a suitable accommodation. I had only some money (43) _____. I could not buy a Christmas tree and some presents for my three boys, (44) _____ I had to use the money to find a place to live. Tome, it broke my heart as I could not prepare the Christmas for my three boys. I have been their only parent since my husband (45) _____ away two years ago. I was so sad and everything was getting on my nerves. Although I managed to solve the problem myself I could not help (46) _____ my sons about the things. When I suddenly woke up at midnight, I found my eldest son was sitting (47) _____me. He kissed me and said, “Don’t worry, Mum. We love you very much and always stand by you (48) ____ happens.” At the moment I started weeping, grabbed him and kissed him. His words and love made me (49) _____ all about what I was stressing about.

In fact ever since that moment, I have realized that I can overcome any problems thanks to my sons’ love. The most important thing of my life is that my boys are safe and healthy, and they bring me joy all the time. The memory (50) _____ me that nothing really matters, when I have the love of my children.

41. a. transfer b. convert c. move d. change

42. a. notice b. watch c. find d. see

43. a. leave b. to leave c. leaving d. left

44. a. because b. although c. as though d. if

45. a. passes b. passed c. has passed d. was passing

46. a. tell b. to tell c. told d. telling

47. a. by b. next c. over d. up

48. a. whenever b. whatever c. whoever d. however

49. a. forget b. to forget c. forgot d. forgetting

50. a. remembers b. minds c. reminds d. misses

Xem thêm: Top 14 before tet supermarkets and shops are full

Are the underlined verbs right or wrong? Correct the verbs that are wrong

1. Water boils at 100 degrees Celsius _______

2. The water boils. Can you turn it off? _______

3. Let’s go out. It doesn’t rain now _______

4. Listen to those people. What language do they speak? _______

5. The moon goes round the earth _______

6. I must go now. It gets late _______

7. I usually go to work by car _______

8. “Hurry up! It’s time to leave”. “I come” _______

9. I hear you’ve got a new job. How do you get on? _______

10. John is never satisfied. He always complain _______

Write the questions to which the underlined words are the answers:

1. I was born in 1980

__________________________________

2. My father was born in Quang Nam

__________________________________

3. My address is 3 Le Loi street

__________________________________

4. It’s very hot in HCM in March

__________________________________

5. It takes two hours to ride to Vung Tau by motorbike

__________________________________

ĐÁP ÁN

Choose the word which is stressed differently from the rest.

1 – c; 2 – a; 3 – b; 4 – a; 5 – b;

Choose a, b, c, or d that best completes each unfinished sentence, substitutes the underlined part, or has a close meaning to the original one.

6 – b; 7 – c; 8 – c; 9 – c; 10 – c;

11 – a; 12 – a; 13 – d; 14 – b; 15 – d;

16 – a; 17 – b; 18 – c; 19 – c; 20 – d;

21 – d; 22 – b; 23 – a; 24 – a; 25 – d;

26 – c; 27 – d; 28 – b; 29 – b; 30 – d;

Choose the sentence which has the closest meaning to the original one

31 – b; 32 – b; 33 – a; 34 – b; 35 – a;

Read the passage carefully and choose the correct answer

36 – a; 37 – b; 38 – b; 39 – a; 40 – c;

Hướng dẫn dịch

Mỗi gia đình đều có những điều kỳ quặc. Của tôi cũng không khác. Tôi sinh ra trong một gia đình người Mỹ gốc Ý vào năm 1973. Chúng tôi theo khuôn mẫu cổ điển. Cha tôi đi làm và mẹ tôi ở nhà với lũ trẻ. Có những điều nhất định mà chúng ta nhớ từ thời thơ ấu của mình: cụm từ, truyện cười, phim. Nhưng một lời khuyên gắn bó với tôi ngay từ khi còn nhỏ đến từ mẹ tôi.

“Đừng ăn hết hoặc bạn sẽ không bao giờ kết hôn.” Đó là một bước nhảy phi logic từ ý tưởng rằng một “quý bà” không phải là một kẻ háu ăn và do đó sẽ không ăn hết thức ăn trong đĩa của cô ấy hoặc lấy chiếc bánh quy cuối cùng ra khỏi đĩa. Một “quý bà”, đặc biệt là một cô gái trẻ không bao giờ được tỏ ra đói. Nếu làm vậy, cô ấy sẽ không phải là một ứng cử viên lý tưởng cho một người vợ.

Cho đến ngày nay, tôi không ăn hết những gì có trên đĩa của mình và tôi sẽ không bao giờ ăn nốt thứ cuối cùng.

Nó không phải là một điều lương tâm. Khi tôi nghĩ về điều đó, tôi quyết định ăn hết thức ăn trong đĩa của mình, vẫn còn một số thanh thiếu niên nổi loạn chống lại mẹ trong cơ thể ba mươi bốn tuổi này, nhưng ý nghĩ ăn không xong đã ăn sâu đến mức tôi hiếm khi nghĩ đến. nó.

Khi chồng tôi và tôi đang ăn tối, anh ấy sẽ ra hiệu với một thứ gì đó trên bàn và nói, “Ăn hết đi” và tôi sẽ trả lời, “Anh không thể, anh sẽ không bao giờ kết hôn.” Điều đó luôn khiến anh ấy cười và nói, “Vậy sáu năm qua là gì?” Nhưng đối với tôi, đó là một thứ đặc biệt mà tôi sẽ mang theo bên mình – đó là gia đình của tôi. Anh trai tôi nhớ cụm từ này và anh ấy thừa nhận rằng trong những ngày hẹn hò của mình, anh ấy đã theo dõi xem có cô gái nào chịu ăn miếng bánh hay pizza cuối cùng không. Tôi nghĩ anh ấy đã yêu vị hôn phu của mình vì cô ấy sẽ ăn bất cứ thứ gì cô ấy muốn và không lo bị ai đánh giá vì điều đó. Khi bắt tay vào việc bắt đầu xây dựng gia đình của riêng mình, tôi tự hỏi mình sẽ nói gì với con gái mình. Tôi sẽ khuyến khích cô ấy hoàn thành từng miếng cuối cùng chứ? Hay tôi sẽ tiếp tục di sản của mẹ tôi và bảo mẹ đừng ăn miếng cuối cùng kẻo lấy chồng? Một ngày nào đó cô ấy sẽ cười với những người bạn gái của mình về việc mẹ cô ấy để lại một thanh granola, một miếng pho mát, hay một chiếc bánh gạo trong túi của họ?

Fill in each numbered blank with one suitable word or phrase

41 – c; 42 – c; 43 – d; 44 – a; 45 – b;

46 – d; 47 – a; 48 – b; 49 – a; 50 – c;

Xem thêm: Top 14 before tet supermarkets and shops are full

Are the underlined verbs right or wrong? Correct the verbs that are wrong

1. Water boils at 100 degrees Celsius ___RIGHT____

2. The water boils. Can you turn it off? ___is boiling____

3. Let’s go out. It doesn’t rain now ____isn’t raining___

4. Listen to those people. What language do they speak? ____RIGHT___

5. The moon goes round the earth ___RIGHT____

6. I must go now. It gets late ____is getting___

7. I usually go to work by car ____RIGHT___

8. “Hurry up! It’s time to leave”. “I come” ____am coming___

9. I hear you’ve got a new job. How do you get on? ___RIGHT____

10. John is never satisfied. He always complain ____is always complaining___

Write the questions to which the underlined words are the answers:

1 – When were you born?

2 – Where was your father born?

3 – What is your address?

4 – What is the weather like in HCM in March?

5 – How long does it take to ride to Vung Tau by motorbike?

Download Đề thi và đáp án tại: Bài tập Unit 1 tiếng Anh lớp 12 Home Life có đáp án. Mời bạn đọc tham khảo thêm nhiều tài liệu ôn tập Tiếng Anh 12 khác như: Để học tốt Tiếng Anh lớp 12, Bài tập Tiếng Anh lớp 12 theo từng Unit trực tuyến, Đề thi học kì 1 lớp 12, Đề thi học kì 2 lớp 12,… được cập nhật liên tục trên VnDoc.com.

Top 22 hospital mischievous supportive special tổng hợp bởi Lambaitap.edu.vn

Đề thi học kỳ 1 Tiếng Anh 12 năm 2019 – 2020 trường THPT Nguyễn Trân – Bình Định

  • Tác giả: thi247.com
  • Ngày đăng: 06/07/2022
  • Đánh giá: 4.75 (542 vote)
  • Tóm tắt: A. hospital B. mischievous C. supportive D. special. Question 4. A. confident B. important C. together D. exciting Mark the letter A, B, C, or D to indicate …

1. A. hospital B. mischievous C. supportive D. special 2. A. family B. whenever C. obedient D. solution 3. A. biologist B. generally C. responsible D. security 4. A. confident B. important C. together D. exciting 5. A. possible. B. university C. secondary D. suitable Choose a, b, c, or d that best completes each sentence. 6. Each of us must take for our own actions. A. probability B. ability C. possibility D. responsibility 7. These quick and easy can be effective in the short term, but they have a cost. A. solve B. solvable C. solutions D. solvability 8. John is only child in his family so his parents love him a lot. A. a B. an C. the D. no article 9. According to the boss, John is the most for the position of executive secretary. A. supportive B. caring C. suitable D. comfortable 10.She got up late and rushed to the bus stop. A. came into B. went leisurely C. went quickly D. dropped by 11.Billy, come and give me a hand with cooking. A. help B. prepared C. be busy D. attempt 12.Whenever problems come up, we discuss them frankly and find solutions quickly. A. happen B. encounter C. arrive D. clean 13.What are the of that country? – I think it is some kinds of cheese and sauces. A. drinks B. beverages C. grains D. special dishes 14.Peter tried his best and passed the driving test at the first . A. try B. attempt C. doing D. aim 15.Where is Jimmy? – He is work. He is busy his monthly report. A. on / for B. in / about C. to / through D. at / with

  • Tác giả: hoidap247.com
  • Ngày đăng: 06/01/2022
  • Đánh giá: 4.51 (425 vote)
  • Tóm tắt: 1. A. hospital B. mischievous C. supportive D. special 2. A. family B. whenever C. obedient D. solution 3. A. biologist B. generally C. responsible D.

Choose the word which is stressed differently from the rest – Loga.vn

  • Tác giả: loga.vn
  • Ngày đăng: 06/27/2022
  • Đánh giá: 4.34 (319 vote)
  • Tóm tắt: A.Hospital B.Mischievous C.Supportive D.Special 2. A.Family B.Whenever C.Obedient D.Solution 3. A.Biologist B.Generally C.Responsible D.Security 4.

Bài tập Trắc nghiệm Unit 1 Phonetics and Speaking

  • Tác giả: sachgiaibaitap.com
  • Ngày đăng: 04/09/2022
  • Đánh giá: 4.05 (393 vote)
  • Tóm tắt: Choose the word which is stressed differently from the rest. Question 1. A. hospital B. mischievous C. supportive D. special. Đáp án: C. Giải thích: Đáp …

100 Bài tập Tiếng Anh lớp 12 Unit 1 Home Life

  • Tác giả: thichtienganh.com
  • Ngày đăng: 05/23/2022
  • Đánh giá: 3.94 (554 vote)
  • Tóm tắt: Choose the word which is stressed differently from the rest. A. hospital, B. mischievous, C. supportive, D. special. 2. A. family …
  • Khớp với kết quả tìm kiếm: While still in high school, Jean met a young man named Charles “Chuck” Holly, at a dance in Alamo; and they were quite taken with each other. Over the next few years, their love for each other blossomed and they were married on February 24, 1953, …

Xem thêm: Top 8 vở bài tập toán lớp 5 bài 76 chính xác nhất

Bài tập trắc nghiệm tiếng Anh lớp 12 (từ unit 1 đến unit 7)

  • Tác giả: tailieumienphi.vn
  • Ngày đăng: 02/18/2022
  • Đánh giá: 3.68 (413 vote)
  • Tóm tắt: Unit 1: HOME LIFE Choose the word which is stressed differently from the rest. 1. A. hospital B. mischievous C. supportive D. special 2.

Đề thi chọn HSG Lớp 12 THPT môn Tiếng Anh Năm học 2014-2015

  • Tác giả: tailieu.tv
  • Ngày đăng: 07/28/2022
  • Đánh giá: 3.39 (560 vote)
  • Tóm tắt: hospital B. mischievous C. supportive D. special 2. A. family B. whenever C. obedient D. solution 3. A. biologist B. generally C …

Choose the word that has different primary stress: hospital, mischievous, supportive, special

  • Tác giả: tracnghiem.net
  • Ngày đăng: 03/12/2022
  • Đánh giá: 3.34 (374 vote)
  • Tóm tắt: A. hospital. B. mischievous. C. supportive. D. special. Sai C là đáp án đúng Xem lời giải. Chính xác Xem lời giải. Suy nghĩ trả lời câu hỏi trước khi xem …

Tổng hợp đề Tiếng Anh 12 cơ bản unit 1 đến unit 16 có đáp án

  • Tác giả: 123docz.net
  • Ngày đăng: 10/30/2022
  • Đánh giá: 3.14 (459 vote)
  • Tóm tắt: A. hospital B. mischievous C. supportive D. special 2. A. family B. whenever C. obedient D. solution 3. A. biologist B. generally C. responsible D. security …

Bài tập trắc nghiệm Tiếng Anh Unit 1 lớp 12

  • Tác giả: hanghieugiatot.com
  • Ngày đăng: 09/24/2022
  • Đánh giá: 2.9 (65 vote)
  • Tóm tắt: Choose the word which is stressed differently from the rest. Question 1. A. hospital B. mischievous C. supportive D. special. Đáp án: …

A. hospital B. mischievous C. supportive D. special

  • Tác giả: moon.vn
  • Ngày đăng: 09/26/2022
  • Đánh giá: 2.69 (186 vote)
  • Tóm tắt: D. special. Đáp án C. hospital /’hɔspitl/(n) bệnh viện, nhà thương mischievous /’mistʃivəs/(adj) hay làm hại supportive /səˈpɔːtɪv/(adj) đem lại sự giúp đỡ, …

Xem thêm: Top 9 với a là số thực dương tùy ý

Bài Tập Tiếng Anh Lớp 12 Theo Từng Unit

Bài Tập Tiếng Anh Lớp 12 Theo Từng Unit
  • Tác giả: kissenglishcenter.com
  • Ngày đăng: 08/15/2022
  • Đánh giá: 2.61 (70 vote)
  • Tóm tắt: Unit 1. Choose the word which is stressed differently from the rest. 1. A. hospital B. mischievous C. supportive D. special
  • Khớp với kết quả tìm kiếm: Lớp 12 là giai đoạn quan trọng nhất của học sinh. Vậy nên các bạn cần siêng năng học tập để củng cố kiến thức trước khi thi đại học. Trong bài viết này, KISS English sẽ chia sẻ cho các bạn những bài tập tiếng Anh lớp 12 theo từng unit. Hãy theo dõi …

Top 14 Trọng âm Của Từ Supportive hay nhất

  • Tác giả: truyenhinhcapsongthu.net
  • Ngày đăng: 07/28/2022
  • Đánh giá: 2.53 (127 vote)
  • Tóm tắt: Làm thế nào để phát âm supportive adjective bằng tiếng Anh Anh .. … 12.[LỜI GIẢI] Hospital Mischievous Supportive Special – Tự Học 365.

Choose the word which is stressed differently from the rest. 1. A. hospital B. mischievous C. supportive D. special 2. A. family B. whenever C. obedie

  • Tác giả: mtrend.vn
  • Ngày đăng: 01/22/2022
  • Đánh giá: 2.52 (147 vote)
  • Tóm tắt: Answers ( ) · 1. A. hospital B. mischievous C. supportive D. special · 2. A. family B. whenever C. obedient D. solution · 3. A. biologist B.

Choose the word which is stressed differently from the rest

  • Tác giả: vietjack.me
  • Ngày đăng: 03/13/2022
  • Đánh giá: 2.43 (149 vote)
  • Tóm tắt: A. hospital · B. mischievous · C. supportive · D. special · Đáp án: C. Đáp án A, B, D trọng âm 1. Đáp án C trọng âm 2.

Choose the word which is stressed differently from the rest. A. hospital

  • Tác giả: hoidapvietjack.com
  • Ngày đăng: 08/11/2022
  • Đánh giá: 2.26 (158 vote)
  • Tóm tắt: Choose the word which is stressed differently from the rest.A. hospital B. mischievous C. supportive D. special.

Xem thêm: Top 11 the smell of the sea đầy đủ nhất

Mark the letter A, B, C, or D to indicate the word that differs from the other three in the position of primary stress in each of the following questions

  • Tác giả: hamchoi.vn
  • Ngày đăng: 01/25/2022
  • Đánh giá: 2.18 (192 vote)
  • Tóm tắt: B. mischievous. C. supportive. Đáp án chính xác. D. special. Xem lời giải. Câu hỏi trong đề: Bài tập Trắc nghiệm Unit 2 Phonetics and Speaking.

Đề kiểm tra 15 phút Tiếng Anh 12 Học kì 1 có đáp án (5 đề)

  • Tác giả: vietjack.com
  • Ngày đăng: 10/16/2022
  • Đánh giá: 2.02 (170 vote)
  • Tóm tắt: A. hospital B. mischievous. C. supportive D. special. 2. A. family B. whenever. C. obedient D. solution … C. grains D. special dishes.
  • Khớp với kết quả tìm kiếm: Another thing that I’ve noticed is that she only pays people compliments. She says: “I like your hair. Which hairdresser do you go to?” or “You look very well. Have you been on holiday?” Friendly messages like this seem to provide an easy way into …

Choose the word that has main stress placed differently from the

  • Tác giả: loigiaihay.com
  • Ngày đăng: 05/31/2022
  • Đánh giá: 2.01 (192 vote)
  • Tóm tắt: A hospital; B mischievous; C supportive; D special. Phương pháp giải: Lời giải chi tiết: A. hospital /ˈhɒspɪtl/. B. mischievous /ˈmɪstʃɪvəs/.

Đề kiểm tra 15 phút Tiếng Anh 12 học kì 1 Số 1

  • Tác giả: lop12.edu.vn
  • Ngày đăng: 09/11/2022
  • Đánh giá: 1.94 (121 vote)
  • Tóm tắt: 3. a. hospital b. mischievous c. supportive d. special … Billy has been seriously ill, and he was taken to _____ hospital yesterday.

Đề thi thử THPT Quốc gia năm 2017 môn Tiếng Anh có đáp án

  • Tác giả: timdapan.com
  • Ngày đăng: 06/30/2022
  • Đánh giá: 1.77 (95 vote)
  • Tóm tắt: Question 4: A. hospital B. mischievous C. supportive D. special. Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the underlined part that …
  • Khớp với kết quả tìm kiếm: Để tiếp sức cho các em học sinh, đặc biệt là các em học sinh đang chuẩn bị tham dự kì thi THPT Quốc gia trong việc thu thập các bộ đề thi, Tìm Đáp Án xin chia sẻ Đề thi thử THPT Quốc gia năm 2017 môn Tiếng Anh có đáp án – Đề 60. Mời quý thầy cô và …

Đề Tiếng Anh 12 cơ bản unit 1 có đáp án – VipLam.Net

  • Tác giả: slideshare.net
  • Ngày đăng: 02/19/2022
  • Đánh giá: 1.64 (69 vote)
  • Tóm tắt: … 1: Home Life I. Choose the word which is stressed differently from the rest. 1. A. hospital B. mischievous C. supportive D. special 2.
Xem thêm
Scroll to Top