Trang chủ » Top 19 i often hear or read about chi tiết nhất

Top 19 i often hear or read about chi tiết nhất

Top 19 i often hear or read about chi tiết nhất

Bài viết sau đây sẽ cung cấp cho bạn đầy đủ kiến thức và nội dung về i often hear or read about mà bạn đang tìm kiếm do chính biên tập viên Làm Bài Tập biên soạn và tổng hợp. Ngoài ra, bạn có thể tìm thấy những chủ đề có liên quan khác trên trang web lambaitap.edu.vn của chúng tôi. Hy vọng bài viết này sẽ giúp ích cho bạn.

Trọn bộ câu hỏi trắc nghiệm Tiếng Anh 9 Unit 9: Natural disasters có đáp án. Cung cấp tài liệu tham khảo miễn phí và hữu ích dành cho các em học sinh, quý thầy cô giáo, chuẩn bị tốt cho các kì thi quan trọng sắp tới.

Mục lục

Bộ 60 câu hỏi trắc nghiệm Tiếng Anh 9 Unit 9: Natural disasters

Bài tập Trắc nghiệm Unit 9: Phonetics and Speaking

Bài 1. Choose the word in each group that has the underlined part pronounced differently from the rest.

Question 1.

A. century

B. infectious

C. structure

D. question

Question 2.

A. come

B. wonder

C. golden

D. discover

Question 3.

A. disease

B. instant

C. easy

D. miles

Question 4.

A. unknown

B. united

C. universe

D. university

Question 5.

A. allow

B. how

C. bows

D. show

Question 6.

A. delicious

B. facility

C. city

D. place

Question 7.

A. attraction

B. surface

C. lacquerware

D. artisan

Question 8.

A. weave

B. treat

C. deal

D. drumhead

Question 9.

A. sculpture

B. lantern

C. pottery

D. treat

Question 10.

A. wandered

B. embroidered

C. embarrassed

D. preserved

Bài 2. Choose the word in each line that has different stress pattern from those of the others.

Question 1.

A. damage

B. bandage

C. presure

D. require

Question 2.

A. inject

B. victim

C. treatment

D. contact

Question 3.

A. revival

B. influence

C. refusal

D. arrival

Question 4.

A. minimize

B. organize

C. requirement

D. elevate

Question 5.

A. abrupt

B. promise

Xem thêm: Top 23 hòa tan và đun nóng kali pemanganat chính xác nhất

C. tissue

D. stretcher

►► ĐÁP ÁN:

1.D 2.A 3.B 4.C 5.A

Bài tập Trắc nghiệm Unit 9: Vocabulary and Grammar

Choose the best answer to complete these following sentences

Question 1. A ________ is a very strong wind that goes quickly around in a circle.

A. typhoon

B. tornado

C. volcano

D. tsunami

Question 2. The ________ of the volcano was predicted in advance, so no one was injured.

A. eruption

B. erupted

C. erupts

D. erupt

Question 3. A man ___________ sell cars.

A. who we know

B. who we knows

C. which we know

D. that we knows

Question 4. I know a man ___________ at Jones & Roe.

A. who work

B. who works

C. that work

D. which works

Question 5. Take the food _________ on the table.

A. which are

B. that is

C. which were

D. that were

Question 6. Physical changes are different for every, so you don’t need to feel embarrased or______

A. frustrated

B. tense

C. confident

D. delighted

Question 7. I wish my parents could put themselves in my ______

A. situation

B. shoes

C. feelings

D. heart

Question 8. Do you need to be that stressed______?

A. on

B. in

C. out

D. with

Question 9. My mother is a strong person. She stays_____ even in the worst situations

A. calm

B. healthy

C. tense

D. confident

Question 10. We are going to visit Ha Long Bay ______ is one of the most interesting places of the North.

A. who

B. which

C. where

D. whom

Question 11. It ……….. that China dug up the ocean floor to build artificial islands.

A. says

B. said

C. would be said

D. is said

Question 12. The public suggested that the factories ………. with waste treatment system.

A. would equip

B. would be equipped

C. should equip

D. should be equipped

Question 13. The local government suggested ……. a road through the Nam Cat Tien National Park.

A. build

B. to build

C. building

D. being built

Question 14. It …………that some foreigners had collected rubbish on Cat Ba Beach.

A. reported

B. was reported

C. could report

D. had been reported

Question 15. The most important thing is that we ……… foreign tourists come back to Viet Nam again .

A. cause

Xem thêm: Top 10+ toán lớp 5 trang 140 141 đầy đủ nhất

B. should cause

C. will make

D. should make

►► ĐÁP ÁN:

1.B 2.A 3.A 4.B 5.B 6.B 7.B 8.C 9.A 10.B 11.D 12.D 13.C 14.B 15.A

Bài tập Trắc nghiệm Unit 9: Reading

Bài 1. Read the text then choose the best answer to fill in the blank.

I often hear or read about “natural disasters” – the eruption of Mount St. Helen, a volcano in the state of Washington; Hurricane Andrew in Florida; the floods in the American Midwest; terrible all over the world; huge fires; and so on and so on. But I’ll never forget my first personal experience with the strangeness of nature – “the London Killer Fog” of 1952. It began on Thursday, December 4, when a high – pressure system (warm air) covered southern England. With the freezing – cold air below, heavy fog formed. Pollution from factories, cars, and coal stoves mixed with the fog. The humidity was terrible high, there was no breeze at all. Traffic (cars, trains, and boats) stopped. People couldn’t see, and some walked onto the railroad tracks or into the river. It was hard to breathe, and many people got sick. Finally, on Tuesday, December 9, the wind came and the fog went away. But after that, even more people got sick. Many of them died.

Question 1. Which “natural disaster” isn’t mentioned in the text?

A. a volcano

B. a flood

C. a hurricane

D. a tornado

Question 2. What is his unforgettable personal experience?

A. the London killer.

B. the heavy fog in London in 1952.

C. the strangeness of nature.

D. a high – pressure system.

Question 3. How long did the “London Killer Fog” last?

A. for four days.

B. for five days.

C. for six days.

D. for a week.

Question 4. What didn’t happen during the time of “London Killer Fog”?

A. heavy rain.

B. humidity.

C. pollution.

D. heavy fog.

Question 5. Why did the traffic stop?

A. Because of the rain.

B. Because of the windy weather.

C. Because of the humid weather.

D. Because of the heavy fog.

Bài 2. Read the passage and check True or False.

Many years ago, people used to buy what they needed from stores and markets. Now where would you go if you wanted to buy all these goods at one time? Ask anybody, and he would probably say “you’d better go to the supermarket”. A supermarket is a special kind of market. It is usually much larger than an ordinary store. In a supermarket, you can buy all kinds of food, household, products and daily necessities. In a store, a customer is served by a storekeeper but in a supermarket, the goods are arranged on rows of shelves along the aisles. The prices are printed on small labels on the goods. A customer gets goods he needs from the shelves. This is known as self-service. Of course, you can always ask for help from the supermarket shop assistants.

When you enter a supermarket, you take a basket to carry the goods you will buy. If you want to buy a lot of things, you will need a trolley. A trolley is like a large basket on wheels. You can push it along the aisles, choose what you want from the shelves and put it into your trolley. A supermarket often provides a more comfortable environment for shopping than a market that is usually wet and dirty. As a result, many people usually buy more goods than they need when they visit a supermarket.

Question 1. Many years ago, people used to buy what they need from supermarkets.

A. True

B. False

Question 1. Many years ago, people used to buy what they need from supermarkets.

A. True

B. False

Question 2. We go to a supermarket if we want to buy different kinds of goods at one time.

A. True

B. False

Question 3. Now people buy all they need only from stores and markets.

A. True

B. False

Question 4. An assistant in a supermarket will serve you if you ask for help.

A. True

B. False

Question 5. The prices of the goods are written on small labels all over the shelves.

A. True

B. False

Question 6. It is comfortable and convenient to shop at a supermarket.

A. True

B. False

Question 7. You will need a basket if you want to buy a lot of things.

A. True

B. False

Question 8. A trolley carries you around the supermarket.

A. True

B. False

Question 9. Customers get the goods they need from the shelves.

A. True

B. False

Question 10. People buy a lot of goods when they go to supermarkets.

A. True

B. False

►► ĐÁP ÁN:

1.B 2.A 3.B 4.A 5.B 6.A 7.B 8.A 9.A 10.A

Bài tập Trắc nghiệm Unit 9: Writing

Bài 1. Read the text then choose the best answer to fill in the blank.

China said today that there was heavy loss of life in the earthquake which struck Tangshan City yesterday. Survivors said that Tangshan, an industrial city of one million people 160 kilometers east of Peking, was completely (1) ……..

Observers living in Beijing said it appeared that only a mall part of the one million inhabitants escaped (2) …… or injury.

Many of the men of Tangshan were working in the (3) …….. deep under the earth’s surface when the (4) ……… occurred. Unfortunately, few of these miners have (5) ……….

Question 1.

A. broken

Xem thêm: Top 20+ hợp chất nào sau đây thuộc loại amino axit

B. destroyed

C. killed

D. collapsed

Question 2.

A. death

B. destruction

C. disaster

D. accident

Question 3.

A. roads

B. ways

C. fields

D. mines

Question 4.

A. fall

B. disaster

C. loss

D. collapse

Question 5.

A. existed

B. rescued

C. survived

D. died

Bài 2. Choose the best answer to complete these following sentences.

Question 1. Charlie said, “You can come and stay with me if you are ever in London”.

A. He said you could come and stay with him if you were ever in London.

B. He said I could come and stay with him if I were ever in London.

C. He said you can come and stay with him if you are ever in London.

D. He said I can come and stay with him if I am ever in London.

Question 2. Charlie said, “Tom had an accident last week but he wasn’t injured”.

A. He said Tom had an accident last week but he wasn’t injured.

B. He said Tom had had an accident last week but he wasn’t injured.

C. He said Tom had had a accident last week but he hadn’t been injured.

D. He said Tom had an accident last week but he hadn’t been injured.

Question 3. Charlie said, “I saw jack at a party a few months ago and he seemed fine”.

A. He said he had seen Jack at a party a few months ago and he had seemed fine

B. He said I saw Jack at a party a few months ago and he seemed fine

C. He said he had seen Jack at a party a few months ago and he seemed fine

D. He said he saw Jack at a party a few months ago and he had seemed fine

Question 4. He said, “New York is bigger than London”.

A. He said that New York was bigger than London.

B. He says that New York is bigger than London.

C. He says that New York was bigger than London.

D. He said that New York is bigger than London.

Question 5. “Stay in bed for a few days”, the doctor said to me.

A. The doctor told me stay in bed for a few a days.

B. The doctor told to me to stay in bed for a few days.

C. The doctor said me to stay in bed for a few days.

D. The doctor told me to stay in bed for a few days.

Question 6. Charlie said, “Margaret has had a baby”.

A. Charlie said Margaret has had a baby.

B. Charlie said Margaret had had a baby.

C. Charlie said Margaret had a baby.

D. Charlie said Margaret has a baby.

Question 7. Charlie said, “I don’t know what Fred is doing”.

A. He said that he doesn’t know what Fred is doing.

B. He said that he didn’t know what Fred is doing.

C. He said that he doesn’t know what Fred was doing.

D. He said that he didn’t know what Fred was doing.

Question 8. Charlie said, “I hardly ever go out these days”.

A. He said that he hardly ever went out these days.

B. He said that I hardly ever go out these days.

C. He said that I hardly ever went out these days.

D. He said that he hardly ever goes out these days.

Question 9. Charlie said, ‘”I work 14 hours a day”.

A. He said that he works 14 hours a day.

B. He said that he worked 14 hours a day.

C. He said that I work 14 hours a day.

D. He said that I worked 14 hours a day.

Question 10. Charlie said, “I’ll tell Jim I saw you”

A. He said he’ll tell Jim he saw me.

B. He said I would tell Jim I had seen you.

C. He said he would tell Jim he had seen me.

D. He said I would tell Jim he had seen me.

►► ĐÁP ÁN:

1.B 2.C 3.A 4.A 5.D 6.B 7.D 8.A 9.B 10.C

► ►► CLICK NGAY vào nút TẢI VỀ dưới đây để tải về Bộ 60 câu trắc nghiệm Tiếng Anh lớp 9 Unit 9: Natural disasters (Có đáp án) file PDF hoàn toàn miễn phí!

Top 19 i often hear or read about tổng hợp bởi Lambaitap.edu.vn

How to Pronounce Often: Is the “T” Silent? | Merriam-Webster

  • Tác giả: merriam-webster.com
  • Ngày đăng: 12/06/2021
  • Đánh giá: 4.87 (766 vote)
  • Tóm tắt: There’s a t in oftenplay , but how often do you hear it? … A person who uses this pronunciation would almost certainly be able to read.

Blood Lead Levels in Children

  • Tác giả: cdc.gov
  • Ngày đăng: 06/19/2022
  • Đánh giá: 4.75 (441 vote)
  • Tóm tắt: There are often no apparent symptoms when a child is exposed to lead and so a … and Classifications – meaning of words you often hear or read about lead.

Which “natural disaster” isn’t mentioned in the text

  • Tác giả: hoidapvietjack.com
  • Ngày đăng: 06/20/2022
  • Đánh giá: 4.47 (397 vote)
  • Tóm tắt: I often hear or read about “natural disasters” – the eruption of Mount St. Helen, a volcano in the state of Washington; Hurricane Andrew in …

Look, Hear – Discover Oxford Road

  • Tác giả: whatsonreading.com
  • Ngày đăng: 12/04/2021
  • Đánh giá: 4.35 (505 vote)
  • Tóm tắt: ‘Look, Hear – Discover Oxford Road’ … Baker Street Productions Look Hear Banner Image. Details … We often forget that history is always in the making.

Xem thêm: Top 10+ trong 4s có một điện lượng 1 5c chi tiết nhất

What’s Your Learning Style? The Learning Styles

  • Tác giả: educationplanner.org
  • Ngày đăng: 03/14/2022
  • Đánh giá: 4.03 (419 vote)
  • Tóm tắt: If you are an auditory learner, you learn by hearing and listening. … You often learn by reading out loud because you have to hear it or speak it in order …

I often hear or read about “natural

  • Tác giả: vi4.ilovetranslation.com
  • Ngày đăng: 04/12/2022
  • Đánh giá: 3.78 (246 vote)
  • Tóm tắt: I often hear or read about “natural disasters” -the eruption of Mount St.Helen, a volcano in the state of Washington; Hurricane Andrew in Florida; …

Responses by the High Commissioner to the panel discussion

  • Tác giả: ohchr.org
  • Ngày đăng: 05/07/2022
  • Đánh giá: 3.54 (359 vote)
  • Tóm tắt: … important in these times because we often hear why peace is not possible. … However, if you read the second preambular paragraph, …
  • Khớp với kết quả tìm kiếm: It is a very strong relationship. We also have an office in New York that works with the Peacebuilding Support Office. It is clear that we need to work together seamlessly, especially with our country presences. It was great to meet with all our …

Read the passage below and choose one correct answer for each question. I often hear or read about natural disasters – the eruption of Mount St. Helen, a volcano in the state of Washington. Hurricane  Andrew in Florida, the floods in the America Midwest, terrible earthquakes all over the world, huge fires, and so on. But I’ll never forget my first personal experience with the strangeness of nature – the London Killer Fog of 1952. It began on Thursday, December 4,  when a high-pressure system of warm air covered southern England. With the freezing-cold air below, heavy fog formed. Pollution from factories, cars and coal stoves mixed with the fog. The humidity was terribly high, there was no breeze at all. Traffic such as cars, trains, boats stopped. People couldnt see, and some walked onto the railroad tracks or into the river. It was hard to breathe, and many people got sick. Finally, on Tuesday, December 9, the wind came and the fog went away. But after that, even more people got sick. Many of them died

  • Tác giả: vungoi.vn
  • Ngày đăng: 06/12/2022
  • Đánh giá: 3.39 (522 vote)
  • Tóm tắt: I often hear or read about ‘natural disasters’ – the eruption of Mount St. Helen, a volcano in the state of Washington. Hurricane Andrew in Florida, the floods …

Natural hazards and disaster risk reduction

  • Tác giả: public.wmo.int
  • Ngày đăng: 11/16/2021
  • Đánh giá: 3.18 (259 vote)
  • Tóm tắt: Stable atmospheric conditions often lead to a concentration of pollutants in urban and industrial areas where there are significant emissions. Read more.

Xem thêm: Top 10 vở bài tập toán lớp 5 bài 50 chính xác nhất

CÂU HỎI TRẮC NGHIỆM TIẾNG ANH LỚP 9

CÂU HỎI TRẮC NGHIỆM TIẾNG ANH LỚP 9
  • Tác giả: tailieumoi.vn
  • Ngày đăng: 02/16/2022
  • Đánh giá: 2.86 (180 vote)
  • Tóm tắt: C/ Reading có 15 câu hỏi trắc nghiệm. D/ Writing có 15 câu hỏi trắc nghiệm. Mời quí bạn đọc tải xuống để xem đầy đủ tài liệu Trắc nghiệm …
  • Khớp với kết quả tìm kiếm: I often hear or read about “natural disasters” – the eruption of Mount St. Helen, a volcano in the state of Washington; Hurricane Andrew in Florida; the floods in the American Midwest; terrible all over the world; huge fires; and so on and so on. …

Read the passage below and choose one correct answer for each

  • Tác giả: giainhanh.vn
  • Ngày đăng: 01/03/2022
  • Đánh giá: 2.76 (88 vote)
  • Tóm tắt: I often hear or read about ‘natural disasters’ – the eruption of Mount St. Helen, a volcano in the state of Washington.

IELTS speaking questions with answers

  • Tác giả: ieltsbuddy.com
  • Ngày đăng: 10/09/2022
  • Đánh giá: 2.78 (200 vote)
  • Tóm tắt: I do read fiction as well, but I often find it difficult to get hold of a book … You often hear about sad accidents involving young children so it’s very …
  • Khớp với kết quả tìm kiếm: I think any time is ok, but when I read I like to concentrate, so I can’t read for a short time like on a bus ride like some people do. I like to put time aside to enjoy it. So if I have some free time at the weekend I might read for a few hours. …

7 Ways to Hear English Everywhere

  • Tác giả: englishclub.com
  • Ngày đăng: 05/08/2022
  • Đánh giá: 2.49 (71 vote)
  • Tóm tắt: If you need to read the sub-titles, at least you’ll be hearing English even if … And sometimes you can use video to record programmes from television and …

Reading Books to Babies (for Parents) – Nemours KidsHealth

  • Tác giả: kidshealth.org
  • Ngày đăng: 06/25/2022
  • Đánh giá: 2.45 (176 vote)
  • Tóm tắt: The more stories you read aloud, the more words your baby will hear and the … Kids whose parents talk and read to them often know more words by age 2 than …
  • Khớp với kết quả tìm kiếm: But perhaps the most important reason to read aloud is that it makes a connection between the things your baby loves the most — your voice and closeness to you — and books. Spending time reading to your baby shows that reading is important. And if …

Xem thêm: Top 15 tìm ảnh của đường tròn qua phép vị tự

Bài tập trắc nghiệm Tiếng Anh 9 Unit 9 (có đáp án): Reading

  • Tác giả: vietjack.com
  • Ngày đăng: 10/20/2022
  • Đánh giá: 2.29 (70 vote)
  • Tóm tắt: I often hear or read about “natural disasters” – the eruption of Mount St. Helen, a volcano in the state of Washington; Hurricane Andrew in Florida; …
  • Khớp với kết quả tìm kiếm: I often hear or read about “natural disasters” – the eruption of Mount St. Helen, a volcano in the state of Washington; Hurricane Andrew in Florida; the floods in the American Midwest; terrible all over the world; huge fires; and so on and so on. …

I often hear or read about “natural disasters” – the eruption of Mount

  • Tác giả: hoc24.vn
  • Ngày đăng: 02/18/2022
  • Đánh giá: 2.19 (172 vote)
  • Tóm tắt: A. the London killer. B. the heavy fog in London in 1952. C. the strangeness of nature. D. a high – pressure system. 3. How long did the “London Killer Fog” …

7 Tips for Reading the Bible in a Year

  • Tác giả: gcu.edu
  • Ngày đăng: 04/08/2022
  • Đánh giá: 2.25 (106 vote)
  • Tóm tắt: One of the most common goals for Christians is to read the Bible through in a year. I often hear that people falter somewhere around Leviticus.
  • Khớp với kết quả tìm kiếm: There are several apps that have reading plans that will guide you through reading the Bible in a year. One app that I would recommend is the YouVersion app. Most Bible translations also offer their own translation as a free app. The translation …

Read the text then choose the best answer to fill in the blank. I often hear or read about natural disasters – the eruption of Mount St. Helen, a volcano in the state of Washington Hurricane Andrew in Florida the floods in the American Midwest terrible all over the world huge fires and so on and so on. But Ill never forget my first personal experience with the strangeness of nature – the London Killer Fog of 1952. It began on Thursday, December 4, when a high – pressure system (warm air) covered southern England. With the freezing – cold air below, heavy fog formed. Pollution from factories, cars, and coal stoves mixed with the fog. The humidity was terrible high, there was no breeze at all. Traffic (cars, trains, and boats) stopped. People couldnt see, and some walked onto the railroad tracks or into the river. It was hard to breathe, and many people got sick. Finally, on Tuesday, December 9, the wind came and the fog went away. But after that, even more people got sick. Many of them died. Which natural disaster isnt mentioned in the text?

  • Tác giả: vietjack.online
  • Ngày đăng: 05/28/2022
  • Đánh giá: 2.06 (168 vote)
  • Tóm tắt: Thông tin: I often hear or read about “natural disasters” – the eruption of Mount St. Helen, a volcano in the state of Washington; Hurricane Andrew in …

I often hear or read about natural disaster- the eruption of Mount St Helen, a volcano the state of Washington: Hurricane Andrew in Florida the flo

  • Tác giả: mtrend.vn
  • Ngày đăng: 03/22/2022
  • Đánh giá: 1.91 (128 vote)
  • Tóm tắt: I often hear or read about “natural disaster”- the eruption of Mount St Helen, a volcano the state of Washington: Hurricane Andrew in Florida; the floods in …
Xem thêm
Scroll to Top