Trang chủ » Top 19 she gets fat she feels tired đầy đủ nhất

Top 19 she gets fat she feels tired đầy đủ nhất

Top 19 she gets fat she feels tired đầy đủ nhất

Bài viết sau đây sẽ cung cấp cho bạn đầy đủ kiến thức và nội dung về she gets fat she feels tired mà bạn đang tìm kiếm do chính biên tập viên Làm Bài Tập biên soạn và tổng hợp. Ngoài ra, bạn có thể tìm thấy những chủ đề có liên quan khác trên trang web lambaitap.edu.vn của chúng tôi. Hy vọng bài viết này sẽ giúp ích cho bạn.

Cấu trúc so sánh trong tiếng Anh là cấu trúc không thể thiếu trong tiếng Anh giao tiếp cũng như trong bài tập. Cấu trúc này giúp câu văn thêm sinh động và cụ thể hơn rất nhiều. Hôm nay, IELTS Vietop sẽ giới thiệu cho bạn một số bài tập So sánh trong tiếng Anh từ cơ bản đến nâng cao (càng càng, đặc biệt, tính từ, trạng từ, …) giúp bổ trợ kiến thức của các bạn về phần này.

Bài tập So sánh trong tiếng Anh

Tóm tắt kiến thức So sánh trong tiếng Anh từ cơ bản đến nâng cao

Câu so sánh trong tiếng Anh được dùng để so sánh 2 hay nhiều hơn các sự vật, hiện tượng có chung đặc điểm. Ngoài ra nó còn có tác dụng nhấn mạnh ý được người nói nhắc đến trong câu.

Những loại câu so sánh được nhắc đến ở những bảng sau.

So sánh ngang bằng, so sánh hơn và so sánh hơn nhất

Loại so sánh Cấu trúc So sánh ngang bằng as + adj / adv + as hoặc so adj / adv + as S + V + the same + N + as So sánh hơn adj / adv + đuôi -er + thanmore + adj / adv + thậnLưu ý So sánh hơn nhất S + to be / V + the adj / adv + est + N +…S + to be / V + the most + adj / adv + N +…Lưu ý

Một số cấu trúc so sánh khác

Loại so sánh Cấu trúc Of the two N(s) + S + to be / V the + so sánh hơn kém S + to be / V + adj / adv + er + and + adj / adv + er S + to be / V + more and more + adj / adv The + so sánh hơn kém + S1 + V1, The + so sánh hơn kém + S2 + V2 S + V + (số lần) + as + much/many/adj/adv + (N) + as + N/đại từ

Bài tập So sánh trong tiếng Anh từ cơ bản đến nâng cao

Bài tập So sánh trong tiếng Anh

Bài tập

Bài 1: Chọn đáp án đúng.

1. My grandmother was _______ than yesterday.

A. better

B. the best

C. the most

D. good

2. Nam is _______ in his class.

A. taller

B. the most tall

C. the tallest

D. more tall

3. Traveling by plane is _______ than traveling by car.

A. fast

B. more fast

C. the most fast

D. faster

4. Actually, today I feel ______ than I did yesterday.

A. the worst

B. worst

C. worse

D. bad

5. Could you speak Vietnamese _______ , so I can understand what you mean?

A. more clearly

B. clearly

C. the most clearly

D. the clearest

6. That flight ticket is _________ of all.

A. expensive

B. the most expensive

C. more expensive

D. the expensive

7. Phong works ________ than most of his friends.

Xem thêm: Top 9 fill in each blank with one suitable word chính xác nhất

A. a lot more hardly

B. more hardly

C. many harder

D. much harder

8. I tried to spend ______ money.

A. little

B. less

C. the least

D. the less than

9. My friend is much _______ than me.

A. prettier

B. pretty

C. the prettiest

D. more prettier

10. My mom speaks Korean ______ I do.

A. fluently

B. more fluently than

C. more fluently

D. most fluently

Bài 2: Viết lại những câu sao cho nghĩa không đổi.

1. My best friend is the best in my class.

→ (no one) ____________________________________ .

2. Chicken is cheaper than beef.

→ (more) ____________________________________ .

3. To my knowledge, speaking English is easier than listening to conversations in English.

→ (harder) ___________________________________ .

4. This is the most delicious lunch she’s even had.

→ (more) ____________________________________ .

5. There is no better doctor in this hospital than Mr.Long.

→ (best) _________________________________ .

6. This is the fastest moving car I’ve ever driven.

→ (faster) _________________________________ .

7. There isn’t anywhere as old as this castle.

→ (oldest) _______________________________ .

8. Have you got any bigger shirts than that one?

Xem thêm: Top 10+ fe no3 2 h2so4 loãng chi tiết nhất

→ (biggest) _____________________________ .

9. I am not taller than anyone in the class.

→ (lowest) ____________________________ .

10. The company’s revenue in May is the highest compared to the previous months.

→ (lower) _____________________________ .

Bài 3: Chọn đáp án đúng.

1. Jay is __ everyone in my class.

A. the best B. better than C. good

2. Paris is __ to get to than Rome.

A. easier B. more easy C. easy

3. Who is __ ? You or your sister?

A. cleverly B. cleverer C. a clever

4. He is __ than his sister at school.

A. badder B. worse C. the worse

5. My book is __ yours.

A. more interesting than B. interesting that C. more interesting

6. My car is __ his.

A. older than B. more old than C. older

7. We read __ books than before.

A. fewer B. less C. few

8. I have __ time today.

A. many B. fewer C. less

9. I think that Chemistry is more difficult __ Biology.

A. than B. that C. –

10. he was __ when she was a child.

A. happyer B. more happiest C. happier

Bài 4: Viết lại các câu sau theo gợi ý.

1. If you study hard, you can get a better job.

→ The …………………………………………………

2. The apartment is big. The rent is high.

→ The bigger ………………………………………………….

3. The joke is good. The laughter is loud.

→ The better ……………………………………………….……..

4. She gets fat. She feels tired.

→ The fatter ……………………………………………….………

Xem thêm: Top 10 đâu không phải là cách tăng năng suất cây trồng

5. The children are excited with the difficult games.

→ The more ……………………………………………….………

6. If you read many books, you will have much knowledge.

→ The more …………………………………………………………………….

7. He speaks too much and people feel bored.

→ The more …………………………………………………………………….

8. The growth in the economy makes people’s living conditions better.

→ The more …………………………………………………………………….

9. He learned a lot of things as he traveled far.

→ The farther……………………………………………………………………

10. Studying for a long time decreases my memory.

→ The longer ……………………………………………………………………

Bài 5: Viết lại câu sử dụng từ cho trước.

  1. hot / weather is, easily / you lose / temper
  2. difficult / test , students / study
  3. nice / customer service representative / happy / customer
  4. high-tech / car , expensive / model
  5. full / church , good / pastor
  6. funny / comic , sales / cd / have
  7. severe / judge , harsh /sentence
  8. experienced / technician , satisfying / repair
  9. long / play , bored / audience
  10. money / spend , money / save

Bài 6: Cho dạng đúng của từ trong ngoặc.

  1. Summer in the North of Vietnam is ………………..… (hot) than in the South.
  2. The price in the countryside is………………..… (cheap) than that in big cities.
  3. Canada is far …………………..… (large) than Vietnam.
  4. My garden is a lot more colorful……………… (colorful) than this park.
  5. My friend is quieter…………..(quiet) than me.
  6. Art-related subjects are ……………… (interesting) than science classes.
  7. My current apartment is…………… (comfortable) than the one, I rented 2 years ago.
  8. The weather this autumn is even ………….. (nice) than last autumn.
  9. These products in this grocery are ………….. (natural) than these in the near one.
  10. A holiday in the mountains is more memorable……………(memorable) then a holiday in the sea.

Bài 7: Chọn đáp án đúng.

  1. You run faster/more fast than your father.
  2. Is the North Sea more big/bigger than the Mediterranean Sea?
  3. Are you a better/good student than your sister?
  4. My dad’s funny/funnier than your dad!
  5. Crocodiles are more dangerous than/as dolphins.
  6. Physics is badder/worse than chemistry.
  7. Cars are much more safer/much safer than motorbikes.
  8. Australia is far/further hotter than Ireland.
  9. It is strange but often a coke is more expensive/ expensiver than a beer.
  10. Non-smokers usually live more long/longer than smokers.

Bài 8: Viết lại các câu sau sao cho nghĩa không đổi.

  1. This is a nice cat. It’s much ………………………. than my friend’s cat.
  2. Here is Emily. She’s six years old. Her brother is nine, so he is ………………………. .
  3. This is a difficult exercise. But the exercise with an asterisk is the ………………………. exercise on the worksheet.
  4. He has an interesting hobby, but my sister has the ………………………. one in the world.
  5. In the last holidays I read a good book, but my father gave me an even ………………………. one last weekend.
  6. School is boring, but homework is ………………………. than school.
  7. Skateboarding is a dangerous hobby. Bungee jumping is ………………………. than skateboarding.
  8. This magazine is cheap, but that one is ………………………. .
  9. We live in a small house, but my grandparents’ house is even ………………………. than ours.
  10. Yesterday John told me a funny joke. This joke was the ………………………. joke I’ve ever heard.

Đáp án

Bài 1:

  1. A
  2. C
  3. D
  4. C
  5. A
  6. B
  7. D
  8. C
  9. A
  10. B

Bài 2:

  1. No one in my class is better than my best friend..
  2. Beef is more expensive than chicken.
  3. To my knowledge, listening to conversations in English is harder than speaking English fluently.
  4. She’s never had a more delicious lunch than this one.
  5. Long is the best doctor in this hospital.
  6. I have never driven faster than this one.
  7. This castle is the oldest in the city.
  8. Is this the biggest shirt you’ve/ you have got?
  9. I am the lowest in the class.
  10. The company’s revenue in the previous months is lower than this May.

Bài 3:

1. B

2. A

3. B

4. B

5. A

6. A

7. A

8. C

9. A

10. C

Bài 4:

  1. The harder you study, the better work you get.
  2. The bigger the apartment is, the higher the rent is.
  3. The better the joke is, the louder the laughter is.
  4. The fatter she gets, the more tired she feels.
  5. The more difficult the games are, the more excited the children are.
  6. The more books you read, the more knowledge you will have.
  7. The more he speaks, the more bored people feel.
  8. The more the economy grows, the better people’s living conditions are.
  9. The farther he traveled, the more he learned.
  10. The longer I study, the worse my memory is.

Bài 5:

  1. The hotter the weather is, the more easily you lose your temper.
  2. The more difficult the test is, the more students should study.
  3. The nicer the customer service representative is, the happier the customer will be.
  4. The more high-tech the car is, the more expensive the modal will cost.
  5. The fuller the church is, the better the pastor is.
  6. The funnier the comic is, the better sales the CD will have.
  7. The more severe the judge, the harsher the sentence will be.
  8. The more experienced the technician is, the more satisfying the repair will be.
  9. The longer the play lasts, the more bored the audience becomes.
  10. The more money you spend, the less money you save.

Bài 6:

  1. hotter
  2. cheaper
  3. larger
  4. colorful
  5. more quiet
  6. more interesting
  7. more comfortable
  8. nicer
  9. more natural
  10. more memorable

Bài 7:

  1. faster
  2. bigger
  3. better
  4. funnier
  5. than
  6. worse
  7. much safer
  8. far
  9. expensive
  10. longer

Bài 8:

  1. nicer
  2. older
  3. most difficult
  4. most interesting
  5. better
  6. more boring
  7. more dangerous
  8. cheaper
  9. smaller
  10. funniest

Trên đây là một số những cấu trúc câu so sánh và bài tập So sánh trong tiếng Anh từ cơ bản đến nâng cao (càng càng, đặc biệt, tính từ, trạng từ, …). Mong rằng bài viết sẽ giúp bạn nâng cao ngữ pháp của mình. Chúc bạn thành công.

Top 19 she gets fat she feels tired tổng hợp bởi Lambaitap.edu.vn

The she gets, the more tired she feels

  • Tác giả: cunghocvui.com
  • Ngày đăng: 04/11/2022
  • Đánh giá: 4.87 (777 vote)
  • Tóm tắt: Câu hỏi: The _____ she gets, the more tired she feels. A fat. B fattest. C fatter. D most fattest.

Rewrite the sentences of comparison She gets fat. She feels tired. −˃ The fatter

  • Tác giả: kienrobo.kienguru.vn
  • Ngày đăng: 02/07/2022
  • Đánh giá: 4.64 (552 vote)
  • Tóm tắt: Rewrite the sentences of comparison She gets fat. She feels tired. −˃ The fatter . … The fatter she gets, the more tired she feels.

Viết lại các câu so sánh sau: 1.She gets fat. She feels tired. – Hoc24

  • Tác giả: hoc24.vn
  • Ngày đăng: 10/07/2022
  • Đánh giá: 4.44 (325 vote)
  • Tóm tắt: -> The fatter she gets, the more tired she feels. 2. As he gets older, he wants to travel less. -> The older he gets, the less he want to travel.

Đáp án Bài tập 1: Viết lại các câu sau theo gợi ý

  • Tác giả: tech12h.com
  • Ngày đăng: 06/02/2022
  • Đánh giá: 4.01 (244 vote)
  • Tóm tắt: Câu 4. She gets fat. She feels tired. -> The fatter ……………………………………………….……… Câu 5. The children are excited with the difficult games. -> The more …

Xem thêm: Top 20+ trục đối xứng của đồ thị hàm số chính xác nhất

Why Do You Feel Exhausted? 12 Reasons (Plus Solutions)

  • Tác giả: healthline.com
  • Ngày đăng: 03/11/2022
  • Đánh giá: 3.86 (393 vote)
  • Tóm tắt: Dietary imbalances. Your diet significantly affects the way you feel. To maintain energy and get the nutrients your body needs to perform critical processes, …

Đáp án Bài tập 1: Viết lại các câu sau theo gợi ý

  • Tác giả: hanoi1000.vn
  • Ngày đăng: 06/13/2022
  • Đánh giá: 3.71 (495 vote)
  • Tóm tắt: She gets fat. She feels tired. … The more he works, the more tired he feels. Câu 2. … The fatter she gets, the more tired she feels. Câu 5.

Fatigue fighting tips – Better Health Channel

  • Tác giả: betterhealth.vic.gov.au
  • Ngày đăng: 08/18/2022
  • Đánh giá: 3.43 (391 vote)
  • Tóm tắt: Drink plenty of water – sometimes you feel tired simply because you’re mildly dehydrated. · Be careful with caffeine – anyone feeling tired should cut out …
  • Khớp với kết quả tìm kiếm: Fatigue is a feeling of weariness, tiredness, or lack of energy that does not go away when you rest. People may feel fatigued in body or mind (physical or psychological fatigue). Most of the time, fatigue can be traced to one or more of your habits …

14left( She gets fat She feels tire… | Xem lời giải tại QANDA

  • Tác giả: qanda.ai
  • Ngày đăng: 10/18/2022
  • Đánh giá: 3.37 (353 vote)
  • Tóm tắt: 14.( She gets fat. She feels tired => The fatter 15. As he gets older, he wants to travel leSS. => The older 16 The children are excited with the difficult …

What Is Premenstrual Dysphoric Disorder (PMDD)?

  • Tác giả: childmind.org
  • Ngày đăng: 12/09/2021
  • Đánh giá: 3.08 (511 vote)
  • Tóm tắt: A girl with PMS might feel tired or a little out of it. A girl with PMDD … If she’s of age, she could pledge not to drink until after she gets her period.
  • Khớp với kết quả tìm kiếm: After a particularly awful premenstrual week during which she’d missed an important homework assignment, blown off swim practice, and “fought with basically everyone,” Lily’s mother suggested they talk to her gynecologist. The doctor told Lily to …

Xem thêm: Top 16 thiên nhiên phân hóa theo bắc nam

Há lâu mn :3 help me

  • Tác giả: hoidap247.com
  • Ngày đăng: 09/03/2022
  • Đánh giá: 2.97 (87 vote)
  • Tóm tắt: She feels tired. -> The fatter 15. As he gets older, he wants to travel less. -> The older 16. The children are excited with the difficul.

Why you feel tired all the time

  • Tác giả: medicalnewstoday.com
  • Ngày đăng: 06/22/2022
  • Đánh giá: 2.83 (61 vote)
  • Tóm tắt: If you find that you are lying awake in bed worrying or with your mind racing, get out of bed and sit in the dark until you are feeling sleepy, …

6 bài tập so sánh kép (Double Comparison) thường gặp nhất

6 bài tập so sánh kép (Double Comparison) thường gặp nhất
  • Tác giả: ieltscaptoc.com.vn
  • Ngày đăng: 10/29/2022
  • Đánh giá: 2.63 (175 vote)
  • Tóm tắt: 1. He works much. He feels tired. · 2. The apartment is big. · 3. The joke is good. · 4. She gets fat. · 5. The children are excited with the …
  • Khớp với kết quả tìm kiếm: Bài viết đã cung cấp kiến thức tổng quan của mẫu câu so sánh kép trong tiếng Anh. Đi kèm với có ieltscaptoc.com.vn còn tổng hợp bài tập ứng dụng So sánh kép có kèm đáp án để bạn luyện tập sau khi học kiến thức mới. Hy vọng những kiến thức bổ ích này …

Eating Disorders (for Teens) – Nemours KidsHealth

  • Tác giả: kidshealth.org
  • Ngày đăng: 05/01/2022
  • Đánh giá: 2.66 (93 vote)
  • Tóm tắt: To lose weight, some people with anorexia fast or exercise too much. … low blood pressure; slow or irregular heartbeats; feeling tired, weak, dizzy, …
  • Khớp với kết quả tìm kiếm: Eating disorders are best treated by a team that includes a doctor, dietitian, and therapist. Treatment includes nutrition counseling, medical care, and talk therapy (individual, group, and family therapy). The doctor might prescribe medicine to …

3 Dạng Cấu Trúc So Sánh Trong Tiếng Anh Không Thể Bỏ Lỡ

3 Dạng Cấu Trúc So Sánh Trong Tiếng Anh Không Thể Bỏ Lỡ
  • Tác giả: ise.edu.vn
  • Ngày đăng: 09/29/2022
  • Đánh giá: 2.59 (84 vote)
  • Tóm tắt: According to me, Maths is more difficult than English; The fatter she gets, the more tired she feels. The older he gets, the less he wants to travel.
  • Khớp với kết quả tìm kiếm: Trong ngữ pháp Tiếng Anh, bạn sẽ bắt gặp rất nhiều câu sử dụng cấu trúc so sánh hai hay nhiều vật bất kỳ. Đây là một trong những mảng kiến thức cơ bản mà bất cứ người học Tiếng Anh nào cũng cần nắm được. Bài viết này sẽ giúp bạn tổng hợp giúp bạn …

Xem thêm: Top 19 ảnh hưởng của văn hóa trung quốc đến việt nam

Pregnant and tired: healthy ways to fight fatigue

  • Tác giả: mmclinic.com
  • Ngày đăng: 09/23/2022
  • Đánh giá: 2.37 (97 vote)
  • Tóm tắt: In fact, many women describe feeling tired or even exhausted during the first … Choose nutrient- and protein-rich foods, such as low-fat milk, yogurt, …

5 Common Reasons Women Feel Fatigued | Sharp Health News

  • Tác giả: sharp.com
  • Ngày đăng: 09/22/2022
  • Đánh giá: 2.19 (75 vote)
  • Tóm tắt: Woman drinking coffee feeling tired … Here, she tackles the five most common reasons women feel fatigued and shares how to combat them. Inadequate sleep
  • Khớp với kết quả tìm kiếm: Many women wear several hats on any given day. They may be a mother, partner, wife, daughter, sister, pet parent, friend, volunteer, employee — the list goes on and on. While many of these women may report they are busy, happy and fulfilled, they …

Viết lại các câu sau sao cho nghĩa không đổi: Her old house is

  • Tác giả: loga.vn
  • Ngày đăng: 01/09/2022
  • Đánh giá: 2.15 (163 vote)
  • Tóm tắt: She gets fat. She feels tired. => The fatter=====-. 15. As he gets older, he wants to travel less. => The older=====-. 16. The children are excited with the …

50 Bài tập So sánh kép cực hay có lời giải – VietJack.com

  • Tác giả: vietjack.com
  • Ngày đăng: 09/24/2022
  • Đánh giá: 2.09 (172 vote)
  • Tóm tắt: Ví dụ: The more beautiful she is, the more attractive she gets. … She gets fat. She feels tired. … (fat). 3. Jim’s situation became ______. (difficult).

Tiredness and fatigue | Health Navigator NZ

Tiredness and fatigue | Health Navigator NZ
  • Tác giả: healthnavigator.org.nz
  • Ngày đăng: 06/05/2022
  • Đánh giá: 2.06 (183 vote)
  • Tóm tắt: Fatigue is the feeling of being tired all the time. It is different from the feeling of sleepiness you get at bedtime or tiredness after …
  • Khớp với kết quả tìm kiếm: If tiredness is your main symptom, and you are getting enough exercise and sleep, eating a balanced diet and have a low-stress lifestyle and are still experiencing fatigue, see your doctor for a check-up. See also our separate page on chronic …
Xem thêm
Scroll to Top