Trang chủ » Top 17 english was originally the language of england

Top 17 english was originally the language of england

Top 17 english was originally the language of england

Bài viết sau đây sẽ cung cấp cho bạn đầy đủ kiến thức và nội dung về english was originally the language of england mà bạn đang tìm kiếm do chính biên tập viên Làm Bài Tập biên soạn và tổng hợp. Ngoài ra, bạn có thể tìm thấy những chủ đề có liên quan khác trên trang web lambaitap.edu.vn của chúng tôi. Hy vọng bài viết này sẽ giúp ích cho bạn.

Video english was originally the language of england

Mục lục

Ôn tập kiểm tra môn Anh cuối kì 2 lớp 9

Đề thi lớp 9 cuối kì 2 năm 2020 môn Tiếng Anh – Đề 1 do Tip.edu.vn tự biên soạn và đăng tải dưới đây tổng hợp các dạng bài tập phổ biến trong đề thi cuối học kì 2 đi kèm với đáp án, là tài liệu luyện tập hữu ích giúp học sinh lớp 9 củng cố kiến thức và chuẩn bị cho kì thi cuối kỳ sắp tới. Mời các em thao khảo bài sau đây.

Đề ôn luyện nâng cao kiểm tra 45 phút do Tip.edu.vn biên soạn có đáp án nằm trong chuyên mục Đề thi kì 2 lớp 9 trên Tip.edu.vn. Bộ đề gồm các bài tập thông dụng nhằm giúp các em luyện tập và rà soát lại kiến thức chuẩn bị cho kì thi sắp tới. Bên cạnh môn Tiếng Anh, các em có thể tham khảo các tài liệu môn Toán 9 và Ngữ Văn 9.

Đề thi lớp 9 cuối kì 2 năm 2020 môn Tiếng Anh – Đề 1

Bản quyền thuộc về Tip.edu.vnnghiêm cấm mọi hành vi sao chép vì mục đích thương mại

I. Find the word which has a different sound in the part underlined.

1. A.cooperative B.noticeable C.flyover D.astonished 2. A.mushroom B.tunnel C.manual D.rubber 3. A.exporter B.examine C.exchange D.excellent

II. Choose the word which has a different stress pattern from the others.

4. A. accent B. mistake C.global D.rusty 5. A. bilingual B. dialect C.dominance D.official

III. Choose the best answer A, B, C or D to complete the sentences.

1. It’s an important part of your cultural identity to keep your______in speaking English.

A. vocabulary

B. language

C. accent

D. skill

2. He is not exactly rich but he certainly earns enough to_______.

A. get through

B. get by

C. get on

D. get up

3. If she_______rich, she would travel around the world.

A. would be

B. is

C. has been

D. were

4. The girls and flowers ________ he painted were vivid.

A. who

B. that

C. whose

D. which

5. In a _______class, this is a great opportunity to learn about different customs and traditions around the world.

A.multilingual

B. multi – disciplinary

C. multi – dimensional

D. multinational

6. Trying to use a______dictionary less and switching to a monolingual one can help you to stop translating in your head when you are speaking or listening.

A. biannual

Xem thêm: Top 18 hình dạng tháp tuổi đáy rộng thân hẹp cho thấy

B. bicentenary

C. bi-monthly

D. bilingual

7. In July of 1975, the first US-Soviet joint_______occurred with the Apollo-Soyuz project.

A. mission

B. performance

C. company

D. relation

8. Today, the menu on the ISS includes more than 100 items _______astronauts can choose their daily meals before they fly into space.

A.which

B.from which

C.in which

D.where

9. Do you know the reason _______humans are interested in Mars and other planets in the solar system?

A.which

B.that

C.why

D.whose

10. NASA uses a variety of facilities to_______ microgravity conditions.

A. do

B. create

C. invent

D. perform

IV. Read the passage, and choose the correct answer A, B, C or D for each question.

The Importance of English in Today’s World

English was originally the language of England, and soon it has become the primary or secondary language of many former British colonies such as the United States, Canada, Australia, and India. Nowadays, it is the most international language in the world. There an several factors that make the English language essential to communication in our current time.

First of all, it is the most common foreign language. This means that two people who come from different countries (for example, a Mexican and a Swede) usually use English as a common English to communicate. English is also essential to the field of education. In many countries, children are taught and encouraged to learn English as a second language. At the university level, students in many countries study almost all their subjects in English in order to make the material more accessible to international students. On the Internet, the majority of websites are written and created in English. Even sites in other languages often give you the option to translate the site. It is the primary language of the press: more newspapers and books are written in English than in any other language, and no matter where in the world you are, you will find some of these books and newspapers available.

Although many people think that it is very difficult and confusing, English is actually the easiest language of the world to learn because there are so many resources available. As soon as you decide you want to learn, there are thousands of resources on the Internet and in bookstores. With good understanding and communication in English, you can travel around the globe. Because it is the international language for foreigners, it is easy to get assistance and help in every part of the world. You can test it by online travel. Any travel booking site you can find will have English as a booking option.

1. When two people having different mother tongues meet each other, they will use, _______.

A.their own mother tongues to communicate

B.English as a means of communication

C.the third language to communicate

D.a second language as a means of communication

2. The study material at universities is often written in English so that _______.

Xem thêm: Top 9 would you like to have lunch with us

A.all international students can follow it

B.scientists can understand it easily

C.it is the dominant language in England

D.all children from many countries understand English

3. All of the following about the role of English on the Internet are true EXCEPT that _____.

A.most websites are written in English

B.most programmers created websites in English

C.websites offer you the option in other languages

D.most websites have English version

4. English is believed by many to be the easiest language of the world to learn because _____.

A.you can decide you want to learn English

B.there are thousands of bookstores available

C.it is not very difficult and confusing

D.it is easy to find resources to learn English

5. We can infer from the passage that _________.

A.English makes you travel around the globe

B.you can use English to travel online

C.international tourists must know English

D.it is easy to get help to learn English all over the world

V. Choose the word or phrase among A, B, C or D that best fits the blank space in the following passage

The Flipped Classroom

The young today are facing a world (1)____which communication and information revolution has led (2)_____changes in all subjects.

New demands are often (3)_____on the schools in addition to the existing ones, to be equipped (4)______current knowledge and modem methods of acquiring new knowledge.The most modem concept that has appeared in the schools of the U.S. is flipped classrooms,(5)______students watch teachers’ (6)_______at home and do what is called (7)_____in class. Teachers record lessons (8)______students watch on their smart phones, home laptops or at lunch breaks in the school libraries. In class, they do projects, exercises or lab work in small while the teachers are just the (9)______. In no time, this will be also a (10)_______ in most of the Vietnamese schools too.

1. A. Ø B.in C.at D.on 2. A. to B.about C.with D.for 3. A. recognized B.given C.found D.placed 4. A. with B.for C.about D.toward 5. A. somewhere B.in what C.where D.on which 6. A. handouts B.lectures C.speeches D.instructions 7. A. request B.demand C.housework D.homework 8. A. what B.which C.why D.where 9. A. facilitators B.developers C.provides D.applicants 10. A. change B.direction C.trend D.situation

VI. Writing:

1. “Why don’t you go for a drive in the country for a change?” said Bill (SUGGEST)

2. Mike can’t stand the noise of the traffic anymore (PUT)

3. My colleague said that she was willing to work late (MIND)

-The end-

Đáp án đề thi lớp 9 cuối kì 2 môn Tiếng Anh – Đề 1

I. Find the word which has a different sound in the part underlined.

1. B

2. D

3. A

II. Choose the word which has a different stress pattern from the others.

4. B

Xem thêm: Top 19 the song to that we listened last night was beautiful

5. A

III. Choose the best answer A, B, C or D to complete the sentences.

1. C

2. D

3. D

4. B

5. D

6. D

7. A

8. B

9. C

10. B

IV. Read the passage, and choose the correct answer A, B, C or D for each question.

1. B

2. A

3. C

4. D

5. C

V. Choose the word or phrase among A, B, C or D that best fits the blank space in the following passage.

1. B

2. A

3. D

4. A

5. C

6. B

7. D

8. B

9. A

10. C

VI. Writing

1. Bill suggested that we should go for a drive in the country for a change

2. Mike can’t put up with the noise of the traffic anymore.

3. My colleague said that she didn’t mind working late.

Trên đây Tip.edu.vn đã giới thiệu Đề thi lớp 9 cuối kì 2 năm 2020 môn Tiếng Anh – Đề 1. Mời các bạn tham khảo tham khảo thêm các tài liệu học tập lớp 9 hay như Đề thi học kì 2 môn tiếng Anh lớp 9 năm 2019 – 2020, Đề thi môn Tiếng Anh lớp 9 học kì 2 có đáp án trường THCS Đại Hà… được cập nhật liên tục trên Tip.edu.vn.

Top 17 english was originally the language of england tổng hợp bởi Lambaitap.edu.vn

English Language: History, Definition, and Examples

  • Tác giả: thoughtco.com
  • Ngày đăng: 02/11/2022
  • Đánh giá: 4.92 (908 vote)
  • Tóm tắt: The term “English” is derived from Anglisc, the speech of the Angles—one of the three Germanic tribes that invaded England during the fifth …

How Americans preserved British English – BBC Culture

  • Tác giả: bbc.com
  • Ngày đăng: 10/06/2022
  • Đánh giá: 4.62 (307 vote)
  • Tóm tắt: It makes for a great story: when settlers moved from England to the Americas from the … How Americanisms are killing the English language

Old English—an overview | Oxford English Dictionary

  • Tác giả: public.oed.com
  • Ngày đăng: 08/22/2022
  • Đánh giá: 4.34 (427 vote)
  • Tóm tắt: Historical background. Before the coming of the Anglo-Saxons, the majority of the population of Britain spoke Celtic languages. In Roman Britain …
  • Khớp với kết quả tìm kiếm: The forms of the definite article agree with these nouns, but you will note that they are different in each instance, þone wætan ‘the moisture’ (direct object), but ða hætan ‘the heat’ (also direct object). The difference arises because wæta …

Reading – Trang 23 Unit 9 VBT Tiếng Anh 9 mới

  • Tác giả: loigiaihay.com
  • Ngày đăng: 04/02/2022
  • Đánh giá: 4.09 (214 vote)
  • Tóm tắt: The English language began (1) in England, of course. But when people went from England to (2) other countries, they brought their language with them. The first …
  • Khớp với kết quả tìm kiếm: English has become an international language for a variety of reasons. One of the most important of those is that the English people have been well-known for their knowledge of science, medicine, engineering, government and all other matters that …

Xem thêm: Top 11 nhờ đâu mà bác hồ biết được nhiều thứ tiếng

Read the text and choose the correct word for each space: English

  • Tác giả: hoc24.vn
  • Ngày đăng: 11/04/2022
  • Đánh giá: 3.93 (453 vote)
  • Tóm tắt: English is the first language of many people in countries outside the United … Until the 1600s, English was, for the most part, spoken only in England and …

English language | Origin, History, Development, Characteristics

  • Tác giả: britannica.com
  • Ngày đăng: 01/13/2022
  • Đánh giá: 3.69 (288 vote)
  • Tóm tắt: English originated in England and is the dominant language of the United States, the United Kingdom, Canada, Australia, Ireland, New Zealand, …

The Welsh Language – Historic UK

The Welsh Language - Historic UK
  • Tác giả: historic-uk.com
  • Ngày đăng: 01/28/2022
  • Đánh giá: 3.56 (379 vote)
  • Tóm tắt: Thought to have arrived in Britain around 600 BC, the Celtic language … Isles and with English sovereignty over Wales, the use of the Welsh language was …
  • Khớp với kết quả tìm kiếm: Under the Anglo-Saxons the Welsh language gradually evolved. In the south-west regions of Britain the language developed into the early foundations of Cornish and Welsh, whilst in the north of England and lowland Scotland the language evolved into …

5 big reasons why US and UK English sound so different

  • Tác giả: ef.com
  • Ngày đăng: 04/29/2022
  • Đánh giá: 3.38 (392 vote)
  • Tóm tắt: Despite the shared language, the way people speak English in the US and UK is … When the first settlers set sail from England to America, …

Xem thêm: Top 18 if i see him i give him a gift

The English language began (11) England, of course. But when people went form England to (12) countries, they brought their language with them. The first English people to come to North America (13) many things that they did not know about before, especially different kinds of animals and plants. So they took the (14) for these plants and animals from the people (15) were already leaving in America – the Indians. Raccoon (gấu mèo), skunk (chồn hôi), tomato, and tobacco (thuốc lá) are all American – Indian words. Other people from Europe and also came to America at the (16) time as the English, or even before them – the French, the Dutch, and especially the Spanish. The Spanish (17) the first Europeans to live in the American West. Because of this, many words that tell about the West (18) from Spanish, such as canyon (hẻm núi), mesa (bàn), bronco (phế quản), and mustang (ngựa hoang). Also, many of the Indian words in American English were taken up (19) the Spanish first, and then borrowed into English after that. Later on, many other (20) brought words to American English. These words include cookie from Dutch, butter from French and banjo (đàn banjo) from Bantu, a West African language. 11. A. in B. at C. on D. of 12. A. newly B. other C. much D. lot 13. A. watched B. looked C. saw D. heard 14. A. languages B. vocabulary C. tongue D. words 15. A. that B. which C. who D. whose 16. A. part B. same C. full D. ancient 17. A. is B. are C. was D. were 18. A. come B. comes C. coming D. to come 19. A. along B. with C. at D. by 20. A. words B languages C. nations D. countries

  • Tác giả: hoidap247.com
  • Ngày đăng: 12/15/2021
  • Đánh giá: 3.13 (317 vote)
  • Tóm tắt: The English language began (11) ______ England, of course. But when people went form England to (12) ______ countries, they brought their …

List of majority native English speaking countries

  • Tác giả: sheffield.ac.uk
  • Ngày đăng: 11/26/2021
  • Đánh giá: 2.91 (177 vote)
  • Tóm tắt: *Applicants presenting Canadian degrees or postgraduate diplomas will not normally need to provide other evidence of English language ability so long as …

Where Did the English Language Come From?

  • Tác giả: learningenglish.voanews.com
  • Ngày đăng: 12/01/2021
  • Đánh giá: 2.89 (97 vote)
  • Tóm tắt: More people are trying to learn English than any other language in the … language of more than seventy-five countries including Britain, …

What are the origins of the English Language? – Merriam-Webster

  • Tác giả: merriam-webster.com
  • Ngày đăng: 05/28/2022
  • Đánh giá: 2.69 (79 vote)
  • Tóm tắt: The earliest period begins with the migration of certain Germanic tribes from the continent to Britain in the fifth century A.D., though no records of their …

Xem thêm: Top 14 thiên cổ hùng văn

Politics and the English Language

  • Tác giả: orwellfoundation.com
  • Ngày đăng: 12/04/2021
  • Đánh giá: 2.56 (67 vote)
  • Tóm tắt: But an effect can become a cause, reinforcing the original cause and producing the same effect in an intensified form, and so on indefinitely. A man may take to …

History of English | EnglishClub

  • Tác giả: englishclub.com
  • Ngày đăng: 01/04/2022
  • Đánh giá: 2.53 (64 vote)
  • Tóm tắt: The history of the English language really started with the arrival of three Germanic tribes who invaded Britain during the 5th century AD.

English was originally the language

  • Tác giả: vi4.ilovetranslation.com
  • Ngày đăng: 08/17/2022
  • Đánh giá: 2.49 (59 vote)
  • Tóm tắt: English was originally the language of England, but through the historical efforts of the British Empire it has become the primary or secondary language of …

Giải bài tập tiếng Anh 9 – Pearson [Unit 9: English in the world]

  • Tác giả: baikiemtra.com
  • Ngày đăng: 01/18/2022
  • Đánh giá: 2.32 (72 vote)
  • Tóm tắt: French became the official language when the Normans invaded England in 1066. 3. They came from the region which is now Sweden, Norway, and …

30 fun facts about the English language

  • Tác giả: blog.lingoda.com
  • Ngày đăng: 12/01/2021
  • Đánh giá: 2.09 (159 vote)
  • Tóm tắt: The word “Goodbye” originally comes from an Old English phrase meaning “god be with you”. Etymologically, Great Britain means “great land of the tattooed”.
Xem thêm
Scroll to Top