Trang chủ » Top 10+ frank never turns up on time for a meeting đầy đủ nhất

Top 10+ frank never turns up on time for a meeting đầy đủ nhất

Top 10+ frank never turns up on time for a meeting đầy đủ nhất

Bài viết sau đây sẽ cung cấp cho bạn đầy đủ kiến thức và nội dung về frank never turns up on time for a meeting mà bạn đang tìm kiếm do chính biên tập viên Làm Bài Tập biên soạn và tổng hợp. Ngoài ra, bạn có thể tìm thấy những chủ đề có liên quan khác trên trang web lambaitap.edu.vn của chúng tôi. Hy vọng bài viết này sẽ giúp ích cho bạn.

Mục lục

Bài tập cụm động từ – 120 câu trắc nghiệm (có đáp án)

1. It was the third time in six months that the bank had been held ____. A. over B. down C. up D. out

2. I always run ____ of money before the end of the month. A. out B. back C. up D. down

3. It’s taking me longer to get ____ the operation than I thought. A. through B. by C. up from D. over

4. I’ve just spent two weeks looking ____ an aunt of mine who’s been ill. A. at B. for C. out for D. after

5. I’ve always got ____ well with old people. A. off B. on C. in D. through

6. It’s very cold in here. Do you mind if I turn ____ the heating? A. down B. away C. off D. on

7. They’ve ____ a new tower where that old building used to be. A. put up B. put down C. pushed up D. pushed down

8. Stephen always wanted to be an actor when he ____ up. A. came B. grew C. brought D. settled

9. The bus only stops here to ____ passengers. A. alight B. get on C. get off D. pick up

10. If anything urgent comes ____ , you can contact me at this number. A. across B. by C. up D. round

11. Your daughter’s just started work, hasn’t she? How’s she getting ____? A. by B. on C. out D. in

12. We had to turn ____ their invitation to lunch as we had a previous engagement. A. over B. out C. up D. down

13. While driving to work, we ran out ____ gas. A. up B. of C. in D. to

14. He died ____ heart disease. A. from B. because C. of D. in

15. The elevator is not running today. It is ____ order. A. to B. out C. out of D. in

16. I explained ____ him what it meant. A. to B. about C. over D. from

17. Pasteur devoted all his life ____ science. A. for B. in C. on D. to

18. House cats are distantly related ____ lions and tigers. A. in B. to C. of D. about

19. Is this type of soil suitable ____ growing tomatoes ? A. for B. about C. in D. at

20. Were you aware ____ the regulations against smoking in this area ? A. in B. with C. of D. about

21. One meter is approximately equal ____ a yard. A. about B. on C. to D. with

22. Jane doesn’t spend much money ____ clothes. A. over B. about C. at D. on

23. She always takes good care ____ her children. A. for B. in C. of D. with

24. William insists ____ getting up early, even on weekends. A. on B. to C. toward D. for

25. What does this symbol refer ____ ? A. on B. to C. for D. toward

26. The accident resulted ____ several minor injuries. A. on B. in C. of D. at

27. Congratulations ____ your success! A. to B. on C. in D. up

28. Mrs. Liz was accused ____ having stolen the car. A. of B. with C. in D. upon

29. We are here to provide you ____ the best service possible. A. of B. with C. to D. for

30. He has been absent ____ school very often lately. A. from B. on C. in D. with

31. Vehicles also account ____ air pollution in the cities. A. on B. at C. for D. in

Xem thêm: Top 10+ no2 ca oh 2 đầy đủ nhất

32. Last night I was invited ____ a formal get-together and I enjoyed myself a great deal. A. to B. at C. for D. about

33. The police blamed the mother ____ neglecting her child. A. to B. for C. with D. of

34. They prevented me ____ talking to that woman . A. from B. on C. with D. at

35. Take the number 7 bus and get ____ at Forest Road. A. up B. down C. off D. outside

36. If you want to join this club, you must ____ this application form. A. make up B. write down C. do up D. fill in

37. The water company will have to ____ off water supplies while repairs to the pipes are carried ____ . A. take/in B. cut/out C. set/up D. break/to

38. He wanted to ____ off all his work before he came to the cinema with us. A. finish B. stop C. end D. put

39. They were 30 minutes later because their car ____ down. A. got B. put C. cut D. broke

40. That problem is ____ them. We can’t make our mind yet. A. out off/on B. up to/up C. away from/for D. on for/off

41. Brian asked Judy ____ to dinner and a movie. A. out B. on C. for D. of

42. My wife backed me ____ over my decision to quit my job. A. down B. up C. of D. for

43. The racing car ____ after it crashed into the fence. A. blew out B. blew over C. blew up D. blew down

44. Our car ____ at the side of the highway in the snowstorm. A. broke into B. broke away C. broke in D. broke down

45. Mike ____ Alaska, so he’s used to cold weather. A. comes over B. comes in C. comes across D. comes from

46. Jane had a difficult childhood. She ____ a broken home. A. came from B. came over C. came in D. came up with

47. The woman ____ when the police told her that her son had died. A. broke down B. broke away C. broke in D. broke into

48. Our teacher broke the final project ____ into three separate parts. A. in B. into C. away D. down

49. Somebody ____ last night and stole our stereo. A. broke off B. broke in C. broke out D. broke up

50. The firemen had to break ____ the room to rescue the children. A. off B. up C. out D. into

51. The bomb ____ when he rang the bell. A. went over B. went on C. went out D. went off

52. No one really believed it when the news came through that the “Titanic” had ____ on her maiden voyage. A. gone over B. gone on C. gone down D. gone off

53. Does this jacket ____ my trousers? A. go with B. go through with C. go ahead D. go off

54. He ____ about his new car all the time. A. goes over B. goes on C. goes out D. goes off

55. Do you think you could ____ this work with me some time, Peter? A. go over B. go on C. go out D. go off

56. We have permission to ____ with the plan. A. go ahead B. go over C. go on D. go off

57. I know you find the course boring, Pauline, but since you’ve started it, you mightas well ____ it. A. go with B. go through with C. go ahead D. go off

58. The building of the new bridge will ____ as planned. A. go up B. put up C. go out D. go ahead

59. I see the price of bread has ____ again. A. gone up B. put up C. gone out D. fallen out

60. He was caught shop – lifting but since this was his first offence he was ____ with a warning. A. gone out B. gone ahead C. fallen out D. let off

61. She ____ her father; everyone says how alike they are! A. takes after B. takes off C. falls out D. lets off

62. There was a power cut and all the lights ____ . A. went up B. put up C. went out D. went ahead

Xem thêm: Top 10+ we paid for the meal chính xác nhất

63. You look upset, Sven. Have you and Niger ____ again? A. gone out B. gone grey C. fallen out D. let off

64. Paul, do you think you could ____ me ____ for the night? It’s a bit too late to go home now. A. let me off B. go me out C. fall me out D. put me up

65. Children made their hair ____ . A. go out B. go grey C. fall out D. let off

66. The doctor asked me to ____ my shirt. A. put off B. take off C. take out D. put out

67. Shall we go somewhere ____ a drink? A. for B. from C. to D. of

68. Everyone can ____ in this school activity. A. take off B. take on C. take part D. take

69. Do you want to stop in this town, or shall we ____ ? A. turn on B. turn off C. go on D. look after

70. Who will ____ the children while you go out to work? A. look for B. look up C. look after D. look at

71. Please ____ the light, it’s getting dark here. A. turn on B. turn off C. turn over D. turn into

72. The nurse has to ____ at the midnight A. take care B. take on C. take over C. take off

73. There is an inflation. The prices ____ . A. are going on B. are going down C. are going over D. are going up

74. Remember to ____ your shoes when you are in a Japanese house. A. take care B. take on C. take over C. take off

75. You can ____ the new words in the dictionary. A. look for B. look after C. look up D. look at

76. It’s cold outside. ____ your coat. A. Put on B. Put down C. Put off D. Put into

77. Frank never turns up on time for a meeting. A. calls B. arrives C. reports D. prepares

78.Never put off until tomorrow what you can do today. A. do B. let C. delay D. leave

79. My father still hasn’t really recovered from the death of my mother. A. looked after B. taken after C. gone off D. got over

80. The bomb exploded with a loud bang which could be heard all over the town. A. went on B. went out C. went off D. went away

81. John, could you look after my handbag while I go out for a minute. A. take part in B. take over C. take place D. take care of

82. Bill seems unhappy in his job because he doesn’t get ____ his boss. A. up to B. on for C. on well with D. in with

83. Why do they ____ talking about money all the time? A. keep on B. give up C. take after D. stop by

84. My father gave up smoking two years ago. A. liked B. continued C. stopped D. enjoyed

85. The government hopes to ____ its plans for introducing cable TV. A. turn out B. carry out C. carry on D. keep on

86. When the tenants failed to pay their bill, the authorities decided to ____ the gas supply to the flat. A. cut down B. cut out C. cut off D. cut up

87. I was born in Scotland but I ____ in Northern Ireland. A. grew up B. raised C. brought up D. rose

88. Both Ann and her sister look like her mother. A. take after B. take place C. take away D. take on

89. I’ll be back in a minute, Jane. I just want to try out my new tape recorder. A. resemble B. test C. arrive D. buy

90. She got angry when they started to………. her private life. A. ask for B. enquire after C. ask about D. enquire with

91. She ran in a marathon last week but………. after tenkilometers. A. dropped out B. closed down C. broke up D. made up

92. Gertrude takes……….her mother; she has blue eyes and fair hair too. A. in B. up C. after D. down

93. It took him a long time to ………. the death of his wife. A. take away B. get over C. take off D. get through

Xem thêm: Top 19 it is said that these good

94. There were so many kinds of cameras………., and I didn’t know which to buy. A. to choose B. choosing from C. chosen D. to choose from

95. Billy hasn’t been working; he won’t………. his examinations. A. get off B. get through C. keep up D. keep off

96. They arrived………. the airport………. good time for the plane. A. in – on B. to – in C. at – in D. to – for

97. Did Mr. Tan………. the class while Miss Fiona was ill in hospital? A. take away B. take over C. take up D. take off

98. Paula applied for the post but she was……….. A. turned down B. checked out C. kept under D. pushed ahead

99. If orders keep coming in like this, I’ll have to………. morestaff. A. give up B. add in C. gain on D. take on

100. Why do they………. talking about money all the time? A. keep on B. side with C. take after D. work off

101. In addition to Mr. Thomas and Miss White, the principal………. attend the school party. A. is likely B. is going to C. are likely D. are going to

102. We were too tired to wash ____ after the meal. A. over B. out C. up D. on

103. Do you want to stop in this town, or shall we ____ ? A. turn on B. turn off C. go on D. look after

104. Who will ____ the children while you go out to work? A. look for B. look up C. look after D. look at

105. Please ____ the light, it’s getting dark here. A. turn on B. turn off C. turn over D. turn into

106. The nurse has to ____ at the midnight. A. take care B. take on C. take over D. take off

107. There is an inflation. The prices ____ . A. are going on B. are going down C. are going over D. are going up

108. Remember to ____ your shoes when you are in a Japanese house. A. take care B. take on C. take over D. take off

109. You can ____ the new words in the dictionary. A. look for B. look after C. look up D. look at

110. It’s cold outside. ____ your coat. A. Put on B. Put down C. Put off D. Put into

111. Frank never turns up on time for a meeting. A. calls B. arrives C. reports D. prepares

112. Never put off until tomorrow what you can do today. A. do B. let C. delay D. Leave

113. My father still hasn’t really recovered from the death of my mother. A. looked after B. taken after C. gone off D. got over

114. The bomb exploded with a loud bang which could be heard all over the town. A. went on B. went out C. went off D. went away

115. John, could you look after my handbag while I go out for a minute. A. take part in B. take over C. take place D. take care of

116. Bill seems unhappy in his job because he doesn’t get ____ his boss. A. up to B. on for C. on well with D. in with

117. Why do they ____ talking about money all the time? A. keep on B. give up C. take after D. stop by

118. My father gave up ____ smoking two years ago. A. liked B. continued C. stopped D. enjoyed

119. The government hopes to ____ its plans for introducing cable TV. A. turn out B. carry out C. carry on D. keep on

120. When the tenants failed to pay their bill, the authorities decided to ____ the gas supply to the flat. A. cut down B. cut out C. cut off D. cut up

Đáp án bài tập cụm động từ

1 C 2 A 3 D 4 D 5 B 6 D 7 A 8 B 9 D 10 C 11 B 12 D 13 B 14 C 15 C 16 A 17 D 18 B 19 A 20 C 21 C 22 D 23 C 24 A 25 B 26 B 27 B 28 A 29 B 30 A 31 A 32 A 33 B 34 A 35 C 36 D 37 B 38 D 39 D 40 B 41 A 42 B 43 C 44 D 45 D 46 A 47 A 48 D 49 B 50 D 51 D 52 C 53 A 54 B 55 A 56 A 57 B 58 D 59 A 60 D 61 A 62 C 63 C 64 D 65 B 66 B 67 A 68 C 69 C 70 C 71 A 72 C 73 D 74 C 75 C 76 A 77 B 78 C 79 D 80 C 81 D 82 C 83 A 84 C 85 B 86 C 87 A 88 A 89 B 90 C 91 A 92 C 93 B 94 D 95 B 96 C 97 B 98 A 99 D 100 A 101 B 102 103 C 104 C 105 A 106 C 107 D 108 D 109 C 110 A 111 B 112 C 113 D 114 C 115 D 116 C 117 A 118 C 119 B 120 C

Các bạn có thể tham khảo thêm một số bài viết liên quan:

Kiến thức về cụm động từ (phrasal verb) đầy đủ, chính xác nhất

Ôn thi đại học tiếng anh

Ôn thi vào 10 Tiếng Anh

Top 18 frank never turns up on time for a meeting tổng hợp bởi Lambaitap.edu.vn

Frank never turns up on time for a meeting

  • Tác giả: hoctapsgk.com
  • Ngày đăng: 02/23/2022
  • Đánh giá: 4.83 (996 vote)
  • Tóm tắt: Frank never turns up on time for a meeting. Trang tài liệu, đề thi, kiểm tra website giáo dục Việt Nam. Giúp học sinh rèn luyện nâng cao kiến thức.

Frank never turns up on time for a meeting – Toploigiai

  • Tác giả: toploigiai.vn
  • Ngày đăng: 05/20/2022
  • Đánh giá: 4.76 (380 vote)
  • Tóm tắt: The trouble with Frank is that he never turns up on time for a meeting. A. calls. B. arrives. C. reports. D. prepares. Trả lời: Đáp án đúng: B. arrives. Frank …

The trouble with Frank is that he never turns up on time for a meeting

  • Tác giả: moon.vn
  • Ngày đăng: 07/24/2022
  • Đánh giá: 4.49 (350 vote)
  • Tóm tắt: The trouble with Frank is that he never turns up on time for a meeting. ; A. get out ; B. turn on ; C. arrives ; D. get over.

Frank never turns up on time for a meeting. A. calls B. arrives

  • Tác giả: hoidapvietjack.com
  • Ngày đăng: 08/06/2022
  • Đánh giá: 4.2 (592 vote)
  • Tóm tắt: Frank never turns up on time for a meeting. A. calls B. arrives C. reports D. prepares 2. Paula applied for the post but she was…

Xem thêm: Top 20+ global warming also has

Frank never turns up on time for a

  • Tác giả: cunghocvui.com
  • Ngày đăng: 10/17/2022
  • Đánh giá: 4.09 (291 vote)
  • Tóm tắt: Câu hỏi: Frank never turns up on time for a meeting. A. calls. B. arrives. C. reports. D. prepares.

The trouble with Frank is that he never on time for a meeting

  • Tác giả: tuyensinh247.com
  • Ngày đăng: 06/05/2022
  • Đánh giá: 3.87 (300 vote)
  • Tóm tắt: Giải chi tiết: turn up: đến, xuất hiện. Tạm dịch: Vấn đề của Frank gặp phải là anh ta không bao giờ đến đúng họp đúng giờ. Lời giải sai. Bình thường

Frank never turns up on time for a meeting. He is not a dependable person

  • Tác giả: cungthi.online
  • Ngày đăng: 01/06/2022
  • Đánh giá: 3.75 (551 vote)
  • Tóm tắt: Frank never turns up on time for a meeting. He is not a dependable person. A calls B arrives C reports D prepares.

Mark the letter A,B,C or D on your answer sheet to indicate the word(s) CLOSEST in meaning to the underlined word(s) in each of the following questions. Question: The trouble with Frank is that he never turns up  on time for a meeting

  • Tác giả: khoahoc.vietjack.com
  • Ngày đăng: 01/20/2022
  • Đánh giá: 3.56 (474 vote)
  • Tóm tắt: Question: The trouble with Frank is that he never turns up on time for a meeting. A. get out B. turn on C. arrives D. get over.

Mark the letter A, B, C or D on your answer sheet to indicate the correct answer to each of the following questions The trouble with Frank is that he never on time for a meeting

  • Tác giả: vietjack.online
  • Ngày đăng: 02/17/2022
  • Đánh giá: 3.3 (380 vote)
  • Tóm tắt: The trouble with Frank is that he never ______ on time for a meeting. Quảng cáo. A. turns up. Đáp án chính xác … Turn up = xuất hiện. Đây là một thực tế, …

Xem thêm: Top 10 các thao tác lập luận lớp 10

the trouble with Frank is that he n

  • Tác giả: vi4.ilovetranslation.com
  • Ngày đăng: 12/18/2021
  • Đánh giá: 3.07 (326 vote)
  • Tóm tắt: the trouble with Frank is that he never turns up on time for the meeting … rắc rối với Frank là rằng ông không bao giờ quay trên thời gian cho cuộc họp.

Câu hỏi trắc nghiệm về Động từ trong Tiếng Anh

  • Tác giả: thuviendethi.com
  • Ngày đăng: 12/14/2021
  • Đánh giá: 2.8 (192 vote)
  • Tóm tắt: It took me a very long time to recover from the shock of her death.A. turn off B. take on C. get over D. … Frank never turns up on time for a meeting.

giúp mk vs làm đúng nha

  • Tác giả: hoidap247.com
  • Ngày đăng: 08/26/2022
  • Đánh giá: 2.69 (51 vote)
  • Tóm tắt: + Trở về Kế tiếp > Frank never turns up on time for a meeting. calls B arrives C reports D prepares.

Bài tập trắc nghiệm về cụm động từ trong tiếng anh

  • Tác giả: 123docz.net
  • Ngày đăng: 12/23/2021
  • Đánh giá: 2.59 (72 vote)
  • Tóm tắt: Frank never turns up on time for a meeting. A. calls B. arrives C. reports D. prepares 18.Never put off until tomorrow what you can do today.

Xem thêm: Top 20+ ngôn ngữ pascal thuộc loại chính xác nhất

The trouble with Frank is that he never turns up on time for a meeting

  • Tác giả: exam24h.com
  • Ngày đăng: 09/10/2022
  • Đánh giá: 2.57 (123 vote)
  • Tóm tắt: The trouble with Frank is that he never turns up on time for a meeting. get outturn onarrivesget over. Khánh Nguyễn. Gửi 3 năm trước.

Tài liệu Bài tập cụm động từ có đáp án

  • Tác giả: xemtailieu.net
  • Ngày đăng: 08/09/2022
  • Đánh giá: 2.41 (96 vote)
  • Tóm tắt: Frank never turns up on time for a meeting. A. calls B. arrives C. reports D. prepares … B. I couldn’t accept his offer because he was turned down.

The trouble with Frank is that he never turns up on t

  • Tác giả: tuhoc365.vn
  • Ngày đăng: 10/03/2022
  • Đánh giá: 2.34 (168 vote)
  • Tóm tắt: The trouble with Frank is that he never turns up on time for the meeting. A. tests. B. arrives. C. delays. D. takes after …

Frank never turns up on time for a meeting

  • Tác giả: hoctap247.com
  • Ngày đăng: 01/21/2022
  • Đánh giá: 2.19 (124 vote)
  • Tóm tắt: Frank never turns up on time for a meeting. Trang tài liệu, đề thi, kiểm tra website giáo dục Việt Nam. Giúp học sinh rèn luyện nâng cao kiến thức.

The trouble with Frank is that he never turns up on time for … – Loga.vn

  • Tác giả: loga.vn
  • Ngày đăng: 10/04/2022
  • Đánh giá: 2.17 (93 vote)
  • Tóm tắt: The trouble with Frank is that he never turns up on time for a meeting. get out. turn on. arrives. get over. Gợi ý câu trả lời: Xem đáp án.
Xem thêm
Scroll to Top