Trang chủ » Top 20+ read the following passage and choose the best answer

Top 20+ read the following passage and choose the best answer

Top 20+ read the following passage and choose the best answer

Bài viết sau đây sẽ cung cấp cho bạn đầy đủ kiến thức và nội dung về read the following passage and choose the best answer mà bạn đang tìm kiếm do chính biên tập viên Làm Bài Tập biên soạn và tổng hợp. Ngoài ra, bạn có thể tìm thấy những chủ đề có liên quan khác trên trang web lambaitap.edu.vn của chúng tôi. Hy vọng bài viết này sẽ giúp ích cho bạn.

Nằm trong bộ đề luyện đọc Tiếng Anh cơ bản, bài tập Tiếng Anh về chủ đề “Life in the past and Life in the present” có đáp án dưới đây do VnDoc.com sưu tầm và đăng tải. Đề luyện tập kỹ năng đọc – hiểu gồm nhiều dạng câu hỏi thường gặp trong bài Đọc hiểu Tiếng Anh giúp các em học sinh THPT ôn luyện hiệu quả.

Bài đoc hiểu tiếng Anh về Cuộc sống quá khứ và cuộc sống ở hiện tại bao gồm 4 dạng bài đoạn văn tiếng Anh cơ bản giúp các em học sinh ôn luyện kỹ năng tiếng Anh cơ bản hiệu quả.

Mục lục

Exercise 1. Read the following passage and choose the best answer

Over the last century, there have been many significant changes in the way we live. Obviously, it is difficult to (1)______ the life of ancient people and the life of the people living in the twenty-first century because so many changes have occurred. Even the changes that have (2)______ over the last ten years are amazing.

People in the past were not (3)______ to travel such long distances within such a short period of time. Nowadays, we have become very mobile. We have fast and (4)______ cars. In addition, more and more people travel by plane.

Moreover, in the past people had to work harder as they did not have (5)______ and machines to make their work easier. Today, most of the difficult and dangerous work is (6)______ by computers and other powerful machines. In the past (7)______ of living were not as comfortable as they are now. Besides many people could not afford (8)______ appliances like a fridge or a vacuum cleaner because those used to be luxurious goods. Another difference (9)______ living now and in the past is the fact that nowadays education is accessible to everyone. In the past men were mainly the only ones educated and women were not (10)______ into public or private schools.

1. A.predict B.discuss C.compare D.suppose

2. A.occurred B.considered C.expressed D.arranged

3. A.used B.able C.might D.capable

4. A.skillful B.difficult C.historical D.comfortable

5. A.rules B.tools C.teams D.ideas

6. A.thought B.played C.done D.seen

7. A.conditions B.performances C.stories D.conflicts

8. A.mobile B.physical C.bare-footed D.household

9. A.within B.among C.between D.between

10. A.allowed B.attended C.agreed D.appeared

ĐÁP ÁN

1 – C; 2 – A; 3 – B; 4 – D; 5 – B; 6 – C; 7 – A; 8 – D; 9 – C; 10 – A;

Exercise 2. Read the passage and answer the questions

Over the last century, there have been many significant changes in the way we live. Obviously, it is hard to compare the life of the ancient people and the life of the people of the twenty first century because so many changes have occurred. However, even the changes that have taken place over the last ten years are amazing.

To start with, people were not able to travel such long distances in such short period of time. The planes were not that popular then because they used to be a very expensive means of transport. Nowadays, we have become very mobile. We have fast and comfortable cars and more and more people also travels by plane.

Xem thêm: Top 10+ both are informative articles but this one is đầy đủ nhất

Moreover, in the past people had to work much harder as they did not have tools which made their work easier. Today, most of the difficult and dangerous work is done by computers and other machines. In the past the conditions of living were not as comfortable as they are now. There were not bathrooms and running water in many houses, besides many people could not afford household appliances like fridge, TV set or vacuum cleaner because they used to be luxurious goods. Another difference between living now and in the past is the fact that nowadays the access to education is much easier. In the past, there were fewer schools and the quality of the education they provided was much poorer. Besides, nowadays it is much easier to find the educational materials that you need thanks to the Internet. Another difference is that in the past there were not that many sources of entertainment. Therefore people used to spend more time with their friends.

All things considering, it is an obvious conclusion that life has changed significantly in the last couple of years. It is definitely much easier now however, it is not easy to decide whether it is also better. The scientific achievements and technological progress are amazing. We still create new inventions which simplify our lives. On the other hand, however, life now is much faster and more busy than it used to be in the past. Moreover, it has also become more dangerous. The standard of living has definitely improved but it can be discussed whether the quality of our lives is also better.

Answer the questions

1. Is life today faster or slower than life in the past?

2. What has happened to the standard of living?

3. What makes it easy to access information?

4. Who or what does some difficult jobs for us?

5. What makes our lives easier at home?

ĐÁP ÁN

1 => It’s faster than life in the past

2 => The standard of living has definitely improved

3 => We use the Internet

4 => Today, most of the difficult and dangerous work is done by computers and other machines

5 => Households

Exercise 3. Read the passage and decide whether the sentences are true or false.

Over the last century, there have been many significant changes in the way we live. Obviously, it is hard to compare the life of the ancient people and the life of the people of the twenty first century because so many changes have occurred. However, even the changes that have taken place over the last ten years are amazing.

To start with, people were not able to travel such long distances in such short period of time. The planes were not that popular then because they used to be a very expensive means of transport. Nowadays, we have become very mobile. We have fast and comfortable cars and more and more people also travels by plane.

Xem thêm: Top 10+ both are informative articles but this one is đầy đủ nhất

Moreover, in the past people had to work much harder as they did not have tools which made their work easier. Today, most of the difficult and dangerous work is done by computers and other machines. In the past the conditions of living were not as comfortable as they are now. There were not bathrooms and running water in many houses, besides many people could not afford household appliances like fridge, TV set or vacuum cleaner because they used to be luxurious goods. Another difference between living now and in the past is the fact that nowadays the access to education is much easier. In the past, there were fewer schools and the quality of the education they provided was much poorer. Besides, nowadays it is much easier to find the educational materials that you need thanks to the Internet. Another difference is that in the past there were not that many sources of entertainment. Therefore people used to spend more time with their friends.

All things considering, it is an obvious conclusion that life has changed significantly in the last couple of years. It is definitely much easier now however, it is not easy to decide whether it is also better. The scientific achievements and technological progress are amazing. We still create new inventions which simplify our lives. On the other hand, however, life now is much faster and more busy than it used to be in the past. Moreover, it has also become more dangerous. The standard of living has definitely improved but it can be discussed whether the quality of our lives is also better.

1. Life nowadays is the same as life of our ancestors.

Xem thêm: Top 17 phần vật thể bị mặt phẳng cắt cắt qua được chính xác nhất

2. Technology has made our lives easier.

3. In the past, household appliances were very expensive.

4. Public schools allowed females and males to be educated in the same schools.

5. We can use the internet to communicate with people around the world.

ĐÁP ÁN

1 – F; 2 – T; 3 – T; 4 – T; 5 – T;

Exercise 4. Choose the best answer a b c or d to complete the passage

Over the last century, there have been many significant (1)_________ in the way we live. Obviously, it is hard to compare the life of the ancient people (2)______ the life of the people of the twenty first century because so many changes have occurred. However, even the changes that have taken place over the last ten years are amazing.

(3)_______ with, people were not able to travel such long distances in such short period of time. The planes were not that popular then because they used to be a very expensive means of transport. Nowadays, we have become very (4)_______. We have fast and comfortable cars and more and more people also travels by plane.

Moreover, in the past people (5)______ work much harder as they did not have tools which made their work easier. Today, most of the difficult and dangerous work is done by computers and other machines. In the past the conditions (6)_____ living were not as comfortable as they are now. There were not bathrooms and running water in many houses, besides many people could not afford household appliances like fridge, TV set or vacuum cleaner because they used to be luxurious goods. Another difference (7)______ living now and in the past is the fact that nowadays the access to education is much easier. In the past, there were fewer schools and the quality of the education they provided was (8)______ poorer. Besides, nowadays it is much easier to find the educational materials that you need thanks to the Internet. Another difference is that in the past there were not that many sources of entertainment. Therefore people used to spend more time with their friends.

All things considering, it is an obvious conclusion that life has changed significantly in the last couple of years. It is definitely much easier now however, it is not easy (9)______ whether it is also better. The scientific achievements and technological progress are amazing. We still create new inventions which simplify our lives. On the other hand, however, life now is much faster and more busy than it used to be in the past. Moreover, it has also become more dangerous. The standard of living has definitely improved but it can be discussed whether the quality of our lives is also (10)_______.

1. A. changes B. change C. changing D. changings

2. A. with B. or C. and D. but

3. A. start B. to start C. starting D. To starting

4. A. mobile B. changing C. immobile D. moving

5. A. have to B. must C. can D. had to

6. A. of B. with C. on D. from

7. A. among B. between C. and D. but

8. A. many B. more C. much D. less

9. A. to decide B. decide C. deciding D. to deciding

Xem thêm: Top 10+ những giá trị cơ bản của văn học dân gian

10. A. good B. best C. better D. well

ĐÁP ÁN

1 – A; 2 – C; 3 – B; 4 – A; 5 – D;

6 – A; 7 – B; 8 – C; 9 – A; 10 – C;

Exercise 5. Read the following passage and choose the best answer for each gap.

Over the last century, there have been many significant changes in the way we live. Obviously, it is hard (1)__________ the life of the ancient people and the life of the people of the twenty first century (2)__________ so many changes have occurred. However, even the changes that have taken place over the last ten years are amazing.

To start with, people were not able to travel (3)_________ long distances in such short period of time. The planes were not that popular then because they used to be a very expensive means (4)________ transport. Nowadays, we have become very mobile. We have fast and comfortable cars and more and more people also travels by plane.

Moreover, in the past people had to work much harder as they did not have tools which made their work easier. Today, most of the difficult and dangerous work is done by computers and other machines. In the past the conditions of living were not as comfortable as they are now. There were not bathrooms and running water in many houses, besides many people could not afford household appliances like fridge, TV set or vacuum cleaner because they used to be luxurious goods. Another difference between living now and in the past is the fact that nowadays the access to education is much easier. In the past, there were fewer schools and the quality of the education they provided was much poorer. Besides, nowadays it is much easier to find the educational materials that you need thanks to the Internet. (5)________ difference is that in the past there were not that many sources of entertainment. Therefore people used to spend more time with their friends.

All things considering, it is an obvious conclusion that life has changed significantly in the last couple of years. It is definitely much easier now however, it is not easy to decide whether it is also better. The scientific achievements and technological progress are amazing. We still create new inventions which simplify our lives. On the other hand, however, life now is much faster and more busy than it used to be in the past. Moreover, it has also become more dangerous. The standard of living has definitely improved but it can be discussed whether the quality of our lives is also better.

1. A. comparing B. to compare C. to comparing D. compare

2. A. so B. but C. because D. however

3. A. so B. too C. to D. such

4. A. of B. by C. with D. to

5. A. other B. the other C. others D. Another

Đáp án

1 – B; 2 – C; 3 – D; 4 – B; 5 – D;

Over the last century there have been many significant dịch

Trong thế kỷ qua, đã có nhiều thay đổi đáng kể trong cách chúng ta sống. Rõ ràng, khó có thể so sánh cuộc sống của người cổ đại và cuộc sống của người dân thế kỷ XXI vì quá nhiều biến động đã xảy ra. Tuy nhiên, ngay cả những thay đổi đã diễn ra trong vòng mười năm qua cũng đáng kinh ngạc.

Để bắt đầu, mọi người đã không thể đi những quãng đường dài trong một khoảng thời gian ngắn như vậy. Máy bay khi đó không phổ biến vì chúng từng là phương tiện giao thông rất đắt đỏ. Ngày nay, chúng tôi đã trở nên linh động hơn. Chúng ta có những chiếc xe hơi chạy nhanh và thoải mái hơn và ngày càng có nhiều người di chuyển bằng máy bay.

Hơn nữa, trước đây mọi người phải làm việc vất vả hơn nhiều vì họ không có các công cụ hỗ trợ công việc của họ dễ dàng hơn. Ngày nay, hầu hết các công việc khó khăn và nguy hiểm đều được thực hiện bởi máy tính và các loại máy móc khác. Trước đây điều kiện sống không được thoải mái như bây giờ. Nhiều ngôi nhà không có phòng tắm và nước sinh hoạt, bên cạnh đó nhiều người không đủ tiền mua các thiết bị gia dụng như tủ lạnh, TV hay máy hút bụi vì chúng từng là hàng xa xỉ. Một sự khác biệt nữa giữa cuộc sống bây giờ và trước đây là ngày nay việc tiếp cận với giáo dục trở nên dễ dàng hơn nhiều. Trước đây, có ít trường học hơn và chất lượng giáo dục mà họ cung cấp cũng kém hơn nhiều. Bên cạnh đó, ngày nay việc tìm kiếm các tài liệu giáo dục mà bạn cần nhờ vào Internet đã trở nên dễ dàng hơn rất nhiều. Một điểm khác biệt nữa là trước đây không có nhiều nguồn giải trí. Do đó mọi người thường dành nhiều thời gian hơn cho bạn bè của họ.

Qua tất cả những điểm nêu trên, ta có thể kết luận rằng cuộc sống đã thay đổi đáng kể trong vài năm qua. Bây giờ chắc chắn mọi thứ trở nên dễ dàng hơn, tuy nhiên, không dễ để nhận định rằng điều đó có tốt hơn hay không. Những thành tựu khoa học và tiến bộ công nghệ thật đáng kinh ngạc. Chúng ta vẫn tạo ra những phát minh mới giúp đơn giản hóa cuộc sống. Tuy nhiên, cuộc sống bây giờ nhanh hơn và bận rộn hơn nhiều so với trước đây. Hơn nữa, nó cũng trở nên nguy hiểm hơn. Mức sống chắc chắn đã được cải thiện nhưng liệu rằng liệu chất lượng cuộc sống của chúng ta có trở nên tốt hơn hay không.

Trên đây là toàn bộ nội dung của Over the last century there have been many significant changes in the way we live. Obviously it is Đáp án. Mời bạn đọc tham khảo thêm nhiều tài liệu luyện kỹ năng khác như: luyện viết Tiếng Anh, luyện nghe Tiếng Anh, Ôn tập Ngữ pháp Tiếng Anh, Luyện thi Tiếng Anh trực tuyến,… được cập nhật liên tục trên VnDoc.com.

Top 20 read the following passage and choose the best answer tổng hợp bởi Lambaitap.edu.vn

Read the following passage and choose the best answer f

  • Tác giả: tuhoc365.vn
  • Ngày đăng: 11/30/2021
  • Đánh giá: 5 (721 vote)
  • Tóm tắt: Read the following passage and choose the best answer for each blank: THAT’S WHAT FRIENDS ARE FOR It was beautiful Sunday afternoon.

Read the following passage and choose the best answer for each blank

  • Tác giả: topworksheets.com
  • Ngày đăng: 07/05/2022
  • Đánh giá: 4.55 (215 vote)
  • Tóm tắt: Interactive worksheet: Read the following passage and choose the best answer for each blank. Vocabulary online exercise.

Read the following passage and choose the correct answer for each gap. I go on the Internet every day, but Ive never (28) , so I can use the Internet anywhere. Today, for instance, Ive been (29) three times. Mainly I just email my friends. I read online magazines and I look (30) information, too. I also compare prices of things, (31) Ive never bought anything online because I dont think its safe. Im not an Internet addict, but some of my friends are. One friend of mine always looks tired because he spends all night online. Although hes got a lot of bad marks for the exams, he hasnt changed his habits. In my experience, its very useful for people who use the Internet (32) .  

  • Tác giả: khoahoc.vietjack.com
  • Ngày đăng: 02/28/2022
  • Đánh giá: 4.3 (362 vote)
  • Tóm tắt: Read the following passage and choose the correct answer for each gap. I go on the Internet every day, but I’ve never (28) ______, …

Read the following passage and choo

  • Tác giả: vi4.ilovetranslation.com
  • Ngày đăng: 06/09/2022
  • Đánh giá: 4.16 (595 vote)
  • Tóm tắt: Read the following passage and choose the best answer for each blank. Environment, housing, employment and nutrition are all factors that affect our quality …

VII. Read the following passage and choose the best answer for

  • Tác giả: hoc24.vn
  • Ngày đăng: 09/06/2022
  • Đánh giá: 3.85 (513 vote)
  • Tóm tắt: VII. Read the following passage and choose the best answer for each blank. Almost all people have a fear of examinations…

Xem thêm: Top 13 không nhất thiết phải là một chính trị gia

IX. Read the following passage and choose the best answer for each question

  • Tác giả: toc.123docz.net
  • Ngày đăng: 06/12/2022
  • Đánh giá: 3.71 (280 vote)
  • Tóm tắt: Telephones help people speak to one another when they are apart. For more than a hundred years, nearly every telephone was a landline. A landline
  • Khớp với kết quả tìm kiếm: Telephones help people speak to one another when they are apart. For morethan a hundred years, nearly every telephone was a landline. A landlinetelephone is one that needs to be connected by a wire to a network of othertelephones. Because of the …

1. Read the passage and choose the best answer ( A,B or C ) to the following questions. My name is Hoa. Here is a photo of my school. It is a bis scho

  • Tác giả: mtrend.vn
  • Ngày đăng: 02/01/2022
  • Đánh giá: 3.59 (227 vote)
  • Tóm tắt: 1. Read the passage and choose the best answer ( A,B or C ) to the following questions. My name is Hoa. Here is a photo of my school. It is a bis school.

Read the following passage and choose the best answer for each blank

  • Tác giả: tracnghiem.net
  • Ngày đăng: 07/05/2022
  • Đánh giá: 3.24 (344 vote)
  • Tóm tắt: Read the following passage and choose the best answer for each blank. Like other teachers, Pham Thu Thuy enjoys her (24) ____ job.

Read the following passage and choose the best answer marked A, B, C or D for each question

  • Tác giả: hoctapsgk.com
  • Ngày đăng: 08/21/2022
  • Đánh giá: 3 (509 vote)
  • Tóm tắt: Read the following passage and choose the best answer marked A, B, C or D for each questionTrang tài liệu, đề thi, kiểm tra website giáo dục Việt Nam.

Read the following passage and choose the best answer (A, B, C, or D) to complete the passgae. A MORE COMMERCIAL TUNE Roger Press, 40, has changed his career. After spending five years (21) a concert pianist, he has gone into business, recently setting up his own company. After leaving university I decided to (22) myself to a career in music. I loved performing, but it was hard work. I played at concerts in Europe and America, made recordings and got reviews. But after a while I felt I had gone as far as I could. Unless you’re one of the world’s top 20 pianists, it’s difficult to earn a good living and I wasn’t one of the greatest. When I gave up my performing career, people around me were more sad and disappointed than I was. But I felt free and (23) I knew I was getting serious about life. After getting a qualification in business administration I joined the recording company EMI and mes about famous artists. A year ago started their classical video division, producing program I left EMI and formed a new company, New M nd formed a new company, New Media Systems, which (24) in multimedia programs. (25) I run my own business, I’m in control of my life and I feel proud of my achievements. Although the stress is high and I work long hours, the stress involved in piano playing was much worse. It took physical, emotional and mental skills. I prefer the pressures live with now

  • Tác giả: vietjack.me
  • Ngày đăng: 11/19/2021
  • Đánh giá: 2.98 (65 vote)
  • Tóm tắt: Read the following passage and choose the best answer (A, B, C, or D) to complete the passgae. A MORE COMMERCIAL TUNE Roger Press, 40, has changed his …

Xem thêm: Top 19 tìm m để pt có 3 nghiệm pb

I. Read the following passage and choose the correct answer for

  • Tác giả: hoidapvietjack.com
  • Ngày đăng: 07/24/2022
  • Đánh giá: 2.74 (108 vote)
  • Tóm tắt: I. Read the following passage and choose the correct answer for each gap.I surf the Internet every day, but I‟ve never (1) _____ more than …

Read the following passage and choose the be

  • Tác giả: cunghocvui.com
  • Ngày đăng: 06/14/2022
  • Đánh giá: 2.72 (128 vote)
  • Tóm tắt: Read the following passage and choose the best answer for each blank. Hỗ trợ học tập, giải bài tập, tài liệu miễn phí Toán học, Soạn văn, Địa lý.

Read the following passage and choose the correct answer to each of the questions. Because writing has become so important in our culture, we sometimes think of it as more real than speech. A little thought, however, will show why speech is primary and writing secondary to language. Human beings have been writing (as far as we can tell from surviving evidence) for at least 5000 years but they have been talking for much longer, doubtless ever since there have been human beings. When writing did develop, it was derived from and represented speech, although imperfectly. Even today there are spoken languages that have no written form. Furthermore, we all learn to talk well before we learn to write any human child who is not severely handicapped physically or mentally will learn to talk: a normal human being cannot be prevented from doing so. On the other hand, it takes a special effort to learn to write. In the past many intelligent and useful members of society did not acquire the skill, and even today many who speak languages with writing systems never learn to read or write, while some who learn the rudiments of those skills do so only imperfectly. To affirm the primacy of speech over writing is not, however, to disparage the latter. One advantage writing has over speech is that it is more permanent and makes possible the records that any civilization must have. Thus, if speaking makes us human, writing makes us civilized

  • Tác giả: tuyensinh247.com
  • Ngày đăng: 05/09/2022
  • Đánh giá: 2.61 (129 vote)
  • Tóm tắt: Read the following passage and choose the correct answer to each of the questions. Because writing has become so important in our culture, we sometimes …

IV. Read the following passage and choose the best answer for each blank. Although some groups of people have always lived outdoors in tents, camping as we know it today only began to be (26) about 50 years ago. The increase in the use of cars and improvements in camping (27) have allowed more people to travel longer (28) into the countryside and to stay there in greater comfort. Many campers like to be (29) themselves in quiet areas, so they (30) their tent and food and walk or cycle into the forests or the mountains. Others, preferring to be near people , drive to a public or privately-owned campsite (31) has up-to-date facilities ,(32) hot showers and swimming pools. Whether campers are (33) in the mountains or on a busy site, they should remember to (34) the area clean and tidy. In the forests, they must put out any fires and keep food hidden to avoid attracting (35) animals

  • Tác giả: vungoi.vn
  • Ngày đăng: 08/02/2022
  • Đánh giá: 2.45 (86 vote)
  • Tóm tắt: IV. Read the following passage and choose the best answer for each blank. Although some groups of people have always lived outdoors in tents, camping as we …

English THCS   Part I: Read the following passage and choose the best answer to fill in the blanks. Fill each numbe

  • Tác giả: diendan.hocmai.vn
  • Ngày đăng: 01/27/2022
  • Đánh giá: 2.49 (111 vote)
  • Tóm tắt: Part I: Read the following passage and choose the best answer to fill in the blanks. Fill each numbered blank with one suitable word from …

Xem thêm: Top 10 sài gòn tôi yêu lớp 7 chi tiết nhất

Đề môn Anh lớp 12 cuối học kì 1: Read the following passage Read the following passage and mark A, B, C, or D to indicate the correct answer to each of the blanks

  • Tác giả: dethikiemtra.com
  • Ngày đăng: 06/17/2022
  • Đánh giá: 2.36 (168 vote)
  • Tóm tắt: Read the following passage and mark A, B, C, or D to indicate the correct answer to each of the blanks; “We’ll go camping as long as the weather is good.
  • Khớp với kết quả tìm kiếm: But in Britain, as well as in the US, men in offices usually wear suits and ties, and women wear dresses or skirts (not trousers). Doctors, lawyers and business people wear quite formal clothes. And in (12) _____ hotels and restaurants men have to …

READ THE PASSAGE AND CHOOSE THE BEST OPTION TO COMPLETE THE GAPS

  • Tác giả: selfomy.com
  • Ngày đăng: 04/18/2022
  • Đánh giá: 2.09 (54 vote)
  • Tóm tắt: 17B energy. 18A (ride a bike: đạp xe) 19A (many đi cùng danh từ đếm được, calories đếm được) 20B (keep fit = giữ cho cơ thể cân đối)

Bài tập bổ trợ nâng cao Tiếng Anh 8 – MID-TERM TEST 2 – VI. Read

  • Tác giả: sachmem.vn
  • Ngày đăng: 06/12/2022
  • Đánh giá: 2.14 (114 vote)
  • Tóm tắt: VI. Read the following passage and choose the best answer for each question. People all over the world today are beginning …

A couple from Miami, Bill and Simon Butler, (56) – Loga.vn

  • Tác giả: loga.vn
  • Ngày đăng: 04/23/2022
  • Đánh giá: 2.05 (171 vote)
  • Tóm tắt: Read the following passage and choose the best answers. LUCKY SURVIVORS. A couple from Miami, Bill and Simon Butler, (56) ______ sixty-six days in a life-raft …

Giải giùm phần 6 với ạ

  • Tác giả: hoidap247.com
  • Ngày đăng: 02/26/2022
  • Đánh giá: 1.88 (173 vote)
  • Tóm tắt: 3G al V. Read the following passage and choose the best answer: My Television of furniture to me. I can’t get (2).
Xem thêm
Scroll to Top