Trang chủ » Top 19 tom was writing two poems đầy đủ nhất

Top 19 tom was writing two poems đầy đủ nhất

Top 19 tom was writing two poems đầy đủ nhất

Bài viết sau đây sẽ cung cấp cho bạn đầy đủ kiến thức và nội dung về tom was writing two poems mà bạn đang tìm kiếm do chính biên tập viên Làm Bài Tập biên soạn và tổng hợp. Ngoài ra, bạn có thể tìm thấy những chủ đề có liên quan khác trên trang web lambaitap.edu.vn của chúng tôi. Hy vọng bài viết này sẽ giúp ích cho bạn.

Tài liệu ôn thi vào lớp 10 chuyên đề Câu bị động – The passive Voice trong Tiếng Anh dưới đây nằm trong bộ đề Đề thi vào 10 môn tiếng Anh năm 2022 do VnDoc.com sưu tầm và đăng tải. Tài liệu Tiếng Anh tiếng Anh vào 10 về Câu bị động gồm toàn bộ lý thuyết về cấu trúc, cách chuyển câu chủ động sang câu bị động và 7 bài luyện tập Tiếng Anh khác nhau giúp các em học sinh lớp 9 củng cố kiến thức đã học hiệu quả.

* Xem thêm: Bộ đề thi tuyển sinh lớp 10 môn Anh năm 2022 – 2023

I. Cấu trúc câu bị động lớp 9 đầy đủ nhất

1. CÁCH CHUYỂN ĐỔI TỪ CÂU CHỦ ĐỘNG SANG CÂU BỊ ĐỘNG

Active: SUBJECT + VERB + OBJECT

Passive: SUBJECT + BE + P.P + BY + OBJECT

2. CÁCH CHUYỂN ĐỔI HÌNH THỨC ĐỘNG TỪ CỦA MỘT SỐ THÌ

THÌ

CHỦ ĐỘNG

BỊ ĐỘNG

HTĐ

V1 / Vs(es)

Am / is / are + V3

HTTD

Am / is / are + V-ing

Am / is / are + being + V3

HTHT

Has / have + V3

Has / have + been + V3

QKĐ

V2 / V-ed

Was / were + V3

QKTD

Was / were + V-ing

Was / were + being + V3

QKHT

Had + V3

Had + been + V3

TLĐ

Will / shall + V1

Will / shall + be + V3

TLHT

Will/ shall + have + V3

Will / shall + have + been + V3

Note:

– Trạng từ chỉ nơi chốn đứng trước by + O; trạng từ chỉ thời gian đứng sau by + O

– Nếu chủ từ trong câu chủ động là từ phủ định (noone, nobody) thì đổi sang câu bị động phủ định.

– Các chủ từ someone, anyone, people, he, she, they … trong câu chủ động thì có thể bỏ “by + O” trong câu bị động

II. Bài tập câu bị động tiếng Anh vào 10 có đáp án

1. Change into passive voice.

1. The teacher corrects our exercises at home.

2. Alice gave me a wonderful present.

3. They are building several new schools in our town.

4. We have made great progress in industry, science and medicine.

5. Sam killed a lion last week.

6. You must hand in your report before the end of this month.

7. I had just finished the job when the factory closed.

8. No one has opened that box for the past hundred years.

9. She is going to mail these letters soon

10. He should finish the report yesterday.

2. Choose the correct answer

1. Many U.S automobiles ……………… in Detroit, Michigan.

A. manufacture B. have manufactured

C. are manufactured D. are manufacturing

2. When I came, an experiment ……………… in the lab.

A. was being holding B. has been held

C. was being held D. has held

3. Last night a tornado swept through Rockvill. It …………. everything in its path.

A. destroyed B. was destroyed

C. was being destroyed D. had been destroyed

4. This exercise may ……………… with a pencil.

A. be written B. be to write C. be writing D. write

5. This picture ……………….. by Johnny when I came.

A. painted B. was painted

C. was being painted D. had been painted

6. They speak much about this book.

A. This book is much spoken about. B. This book is much spoken.

C. This book is much about spoken. D. This book are much spoken about.

7. My shirt ……………… by my sister on my last birthday.

A. gave B. was given C. had been given D. was being given

8. Hamlet was wrote by William Shakespeare.

A B C D

Xem thêm: Top 10+ bài 8 địa 11 tiết 2 chi tiết nhất

9. Daisy’s ring is make of gold.

A B C D

10. This exercise may ……………… with a pencil.

A. be written B. be to write C. be writing D. write

11. The university ……………… by private funds as well as by tuition income.

A. is supported B. supports C. is supporting D. has supported

12. He broke my watch.

A. My watch were broken. B. My watch be broken.

C. My watch is broken. D. My watch was broken.

13. You have to do your homework every day.

A. Your homework has been done every day.

B. Your homework has to do by you every day.

C. Your homework has to be done every day.

D. Your homework have to be done every day.

14. Lots of houses_____________ by the earthquake.

A. are destroying B. destroyed C. were destroying D. were destroyed

15. The telephone ______________ by Alexander Graham Bell.

A. invented B. is inventing C. be invented D. was invented

3. Use the correct PASSIVE tense of these verbs in brackets :

1. An island ………………………. by water. (cover)

2. I ……………………… to the party last night but I didn’t come. (invite)

3. Many accidents …………………… by reckless driving. (cause)

4. A new dormitory …………………… in the university campus now. (build)

5. Thank goodness ! My jewelry …………………… in the robbery last night. (steal / not)

6. If I didn’t do my job properly, I …………………………. (sack)

7. The electric light bulb ……………………… by Thomas Edison. (invent)

8. Mickey Mouse cartoons …………………………… in sixty languages. (translate)

9. If it is foggy, that sport event …………………………… (cancel)

10. The examinees …………………… the result of the examination next week. (tell)

11. This machine ……………………… for quite a long time. (not use)

12. The clever dog saved Lan and her family from …………………… in the typhoon. (catch)

4. Change these sentences to the passive voice :

1. My students have met their friend at the station.

………………………………………………

2.They didn’t allow Tom to take these books home.

………………………………………………

3. The teacher won’t correct exercises tomorrow.

…………………………………………………

4. How many trees did they cut down ?

……………………………………………………………

5. This well-known library attracts many people.

…………………………………………………

6. All students attended the meeting.

………………………………………………………………

7. People say that he is intelligent.

…………………………………………………………………

8. He can’t repair my bike.

…………………………………………………………………………

9. Mary has operated Tom since 10 o’clock.

………………………………………………………

10. Smith has taught us French for 2 years.

……………………………………………………

11. They didn’t look after the children properly.

……………………………………………………

12. Nobody swept this street last week.

……………………………………………………………

13. People drink a great deal of tea in England.

……………………………………………………

14. People speak English all over the world.

………………………………………………………

15. Tom was writing 2 poems.

………………………………………………………………………

16. She often takes her dog for a walk.

……………………………………………………………….

17. She didn’t introduce me to her mother.

…………………………………………………………

18. Farmers usually milk cows twice a day.

…………………………………………………………

19. He likes people to call him “sir”.

………………………………………………………………

Xem thêm: Top 10+ vì sao phải hợp tác quốc tế chính xác nhất

20. Our teacher used to bid us talk in class.

…………………………………………………………

5. Choose the correct answer.

1. We can’t go along here because the road……………………

A. is repairing B. is repaired C. is being repaired D. repairs

2. The story which I’ve just read……………….Agatha Christie

A. was written B. was written by C. was written from D. wrote by

3. I’m going to go out and………………………………………….

A. have cut my hair B. have my hair cut C. cut my hair D. my hair be cut

4. Something funny ………………………in class yesterday

A. happened B. was happened C. happens D. is happened

5. Many US automobiles……………………in Detroit, Michigan

A. manufacture B. have manufactured C. are manufactured D. are manufacturing

6. A lot of pesticide residue can…………………………………..unwashed produce

A. find B. found C. be finding D. be found

7. We………………by a loud noise during the night

A. woke up B. are woken up C. were woken up D. were waking up

8. Some film stars……………….difficult to work with

A. are said be B. are said to be C. say to be D. said to be

9. Why did Tom keep making jokes about me? – I don’t enjoy……………………at

A. be laughed B. to be laughed C. laughing D. being laughed

10. Today, many serious childhood diseases………………………by early immunization

A. are preventing B. can prevent C. prevent D. can be prevented

11. Do you get your heating……………………..every year?

A. checking B. check C. be checked D. checked

12. Bicycles…………………..in the driveway

A. must not leave B. must not be leaving C. must not be left D. must not have left

13. Beethoven’s Fifth Symphony…………………..next weekend

A. is going to be performed B. has been performed

D. will be performing D. will have perform

14. All bottles………………………………..before transportation

A. frozen B. were froze C. were frozen D. are froze

15. ………………………………………..yet?

A. Have the letters been typed B. Have been the letters typed

C. Have the letters typed D. Had the letters typed

16. English has become a second language in countries like India, Nigeria or Singaporewhere……………..for administration, broadcasting and education

A. is used B. it is used C. used D. being used

17. The telephones…………..by Alexander Graham Bell

A. is invented B. is inventing C. invented D. was invented

18. Lots of houses……………….by the earthquake

A. are destroying B. destroyed C. were destroyed D. is destroyed

19. Gold…………………….in California in the 19th century

A. was discovered B. has been discovered C. was discover D. they discover

20. The preparation…………………..by the time the guest……………………….

A. had been finished- arrived B. have finished- arrived

C. had finished-were arriving D. have been finished- were arrived

6. Choose the correct answer to complete the sentence.

1. The longest fish in the contest was 96 centimeters long”.

“It_____ by Thuan Nguyen”.

a. was catching b. caught c. was caught d. catch

2. “I heard you decided to take up basketball”.

“Yes, I have_____ every day”.

a. been played b. been playing c. playing d. play

3. “Are you about to have lunch now?”.

“Yes, it _____ in the dinning room on the first floor.”.

a. is serving b. serves c. is being served d. served

4. “Why is Stephanie in jail?” “She_____ of robbery”.

a. has been convicted b. has been convicting c. has convicted d. convicted

5. “Where are Jack and Jan?” “They_____ the boxes you asked for into the house”.

a. have been bringing b. bringing c. have been brought d. to bring

6. “Where’s the old rabbit cage?”

“It_____ by a windstorm last year”.

a. destroy b. is destroyed c. was destroyed d. destroyed

7. “We’re still looking for Tommy.

“Hasn’t he_____ yet?”.

a. been found b. to find c. found d. being found

8. “Whatever happened to that fortune – teller?”

“I don’t know. She _____ around in a long time”.

a. hasn’t seen b. didn’t see c. hasn’t been seeing d. hasn’t been seen

9. “Haibara is a wonderful hip-hop dancer”.

Xem thêm: Top 20+ many people still believe chi tiết nhất

“She_____ since she was four”.

a. has been dancing b. has been danced c. is dancing d. was danced

10. “What a beautiful pink dress you’re wearing!”

“Thank you. It_____ especially for me by my closest friend”.

a. is made b. has made c. made d. was made

7. Turn these sentences into passive

1. Do they teach Spanish there?

2. Will you invite her to your birthday party?

3. Has Tommy finished his homework?

4. Did the teacher give some online exercises?

5. Have they changed the password of the laboratory?

6. What books are you reading this year?

7. How did the police find the lost child?

II. LUYỆN TẬP

1. Change into passive voice.

1 – Our exercises are corrected at home.

2 – I was given a wonderful present.

3 – Several new schools are being built in our town.

4 – Great progress have been made in industry, science and medicine.

5 – A lion was killed last week.

6 – Your report must be handed before the end of this month.

7 – The job had just been finished when the factory closed.

8 – That box hasn’t been opened for the past hundred years.

9 – These mails are going to be mailed soon.

10 – The report should be finished yesterday.

2. Choose the correct answer

1 – C; 2 – C; 3 – A; 4 – A; 5 – D;

6 – A; 7 – B; 8 – B; 9 – C; 10 – A;

11 – A; 12 – D; 13 – C; 14 – D; 15 – D;

3. Use the correct PASSIVE tense of these verbs in brackets :

1 – is covered; 2 – was invited; 3 – are caused; 4 – is being built; 5 – was not stolen;

6 – would have been sacked; 7 – was invented; 8 – is translated; 9 – would be canceled;

10 – will be told; 11 – hasn’t been used; 12 – being caught;

4. Change these sentences to the passive voice :

1 – Their friend has been met at the station.

2 – Tom wasn’t allowed to take these books home.

3 – Exercises will not be corrected tomorrow.

4 – How many trees were cut down?

5 – Many people are attracted by this well-known library.

6 – The meeting was attended.

7 – He is said to be intelligent.

8 – My bike can’t be repaired.

9 – Tom has been operated since 10 o’clock.

10 – We have been taught French for 2 years.

11 – The children weren’t looked after properly.

12 – This street wasn’t swept last week.

13 – A great deal of tea were drunk in England.

14 – English is spoken all over the world.

15 – 2 Poems were being written by Tom.

16 – Her dog is taken for a wal.

17 – I wasn’t introduced to her brother.

18 – Cows are milked twice a day.

19 – He likes to be called “sir”.

20 – We used to be bidden to talk in class.

5. Choose the correct answer.

1 – C; 2 – B; 3 – B; 4 – B; 5 – C;

6 – D; 7 – C; 8 – B; 9 – D; 10 – D;

11 – D; 12 – C; 13 – A; 14 – C; 15 – A;

16 – B; 17 – D; 18 – C; 19 – A; 20 – A;

6. Choose the correct answer to complete the sentence.

1 – c; 2 – a; 3 – c; 4 – a; 5 – c;

6 – c; 7 – a; 8 – d; 9 – a; 10 – d;

7. Turn these sentences into passive

1 – Is Spanish taught there?

2 – Will her be invited to your birthday party?

3 – Has Tommy’s homework been finished?

4 – Were some online exercises given by the teacher?

5 – Has the password of the laboratory been changed?

6 – What books are being read this year?

7 – How was the lot child found by the police?

Mời bạn đọc tải trọn bộ nội dung tài liệu Tiếng Anh tại đây: Ôn thi vào lớp 10 chuyên đề Câu bị động trong Tiếng Anh. Ngoài ra, VnDoc.com đã đăng tải rất nhiều tài liệu tuyển sinh lớp 10 các môn học khác như: ôn thi vào lớp 10 môn Tiếng Anh, ôn thi vào lớp 10 môn Toán, ôn thi vào lớp 10 môn Văn, … Mời thầy cô, quý phụ huynh và các em học sinh tham khảo, download phục vụ việc học tập và giảng dạy.

Top 19 tom was writing two poems tổng hợp bởi Lambaitap.edu.vn

Creative Writing MFA Tom Sleigh – Hunter College

  • Tác giả: hunter.cuny.edu
  • Ngày đăng: 01/21/2022
  • Đánh giá: 4.82 (866 vote)
  • Tóm tắt: Tom’s poems frequently appear in The New Yorker and other publications. … Tom’s 2018 book Between Two Rivers was written up in The Library Journal.

Chuyển sang câu bị động hộ mình

  • Tác giả: hoidap247.com
  • Ngày đăng: 08/19/2022
  • Đánh giá: 4.78 (426 vote)
  • Tóm tắt: Two poems were being written by Tom. 3. Her dog is often taken for a walk. 4. English is spoken all over the world. 5. A group of students …

Viết lại câu, đổi từ chủ động sang bị động 1People drink a great

  • Tác giả: hoc24.vn
  • Ngày đăng: 01/21/2022
  • Đánh giá: 4.25 (573 vote)
  • Tóm tắt: A great deal of tea is drunk by people in England. 2. Tom was writing two poems. ; Two poems were being written by Tom. 3. She often takes her dog for a walk.

Two Poems by Arif Shah

  • Tác giả: worldliteraturetoday.org
  • Ngày đăng: 06/30/2022
  • Đánh giá: 4.19 (563 vote)
  • Tóm tắt: “Writing the Great Recession,” a portfolio devoted to international working-class writing, headlines the November 2013 issue of WLT. Purchase this Issue » …
  • Khớp với kết quả tìm kiếm: They have fooled us, friends, got us all to gaze night and day at the television,Entrusted us with the cricket match,While they go and steal the country’s resources, we watch the match,They steal away food from our plate, we watch the match,So, …

Xem thêm: Top 9 phương án nào dưới đây là đúng chính xác nhất

Two Poems by Tom Daley

  • Tác giả: themuseumofamericana.net
  • Ngày đăng: 01/04/2022
  • Đánh giá: 3.79 (531 vote)
  • Tóm tắt: Tom Daley leads writing workshops in the Boston area and online. Recipient of the Dana Award in Poetry, his poetry has appeared in Harvard Review, Massachusetts …

Tom Allen issue 13 | datableedzine

  • Tác giả: datableedzine.com
  • Ngày đăng: 12/17/2021
  • Đánh giá: 3.63 (553 vote)
  • Tóm tắt: Allen – PATMOS 2.jpeg. Allen – As If on A Feast Day.jpeg. Most recently Tom Allen’s writing has been published by Mute, Mask Magazine and MA Bibliotheque.

3 năm trước – Loga.vn

  • Tác giả: loga.vn
  • Ngày đăng: 05/31/2022
  • Đánh giá: 3.45 (464 vote)
  • Tóm tắt: 2. The teacher returned our written work to us. 3. The mad dog bit the … They will allow Tom to take these books home. … Tom was writing two poems.

Terence Winch – Two poems – Jacket Magazine

  • Tác giả: jacketmagazine.com
  • Ngày đăng: 06/05/2022
  • Đánh giá: 3.35 (437 vote)
  • Tóm tắt: This issue of JACKET is a co-production with New American Writing … Terence Winch — Two poems … Anthony Hopkins, Tom Jones, Boom-Boom, Rocky, Ringo,

Two Poems – The Paris Review

Two Poems - The Paris Review
  • Tác giả: theparisreview.org
  • Ngày đăng: 07/15/2022
  • Đánh giá: 3.08 (314 vote)
  • Tóm tắt: Two Poems. Tom Pickard … 246, Rachel Cusk and Sheila Heti discuss how writing her first novel helped Cusk discover her “shape or identity or essence.
  • Khớp với kết quả tìm kiếm: I suppose that my work is always mourning something, the loss of a paradise—not the thing that comes after you die, but the thing that you had before. I often think of the time before my brothers were born—and this might sound very childish, but I …

Xem thêm: Top 10+ cách đổi giờ ra phân số chính xác nhất

BÀI TẬP VỀ CÂU BỊ ĐỘNG CÓ ĐÁP ÁN ( PASSIVE VOICE

  • Tác giả: truonghoanggia.edu.vn
  • Ngày đăng: 02/08/2022
  • Đánh giá: 2.99 (145 vote)
  • Tóm tắt: 2. The teacher returned our written work to us. … Tom was writing two poems. -> Two poems were being written by Tom.

1. People speak English all over the world 2. Tom is writing 2 poems

  • Tác giả: hoidapvietjack.com
  • Ngày đăng: 03/18/2022
  • Đánh giá: 2.85 (112 vote)
  • Tóm tắt: 2, 2 poems are being written by Tom. 3, Her dog is often taken. 0 bình luận.

Two Poems – A Public Space

  • Tác giả: apublicspace.org
  • Ngày đăng: 12/30/2021
  • Đánh giá: 2.63 (50 vote)
  • Tóm tắt: Tom Yuill teaches literature and creative writing at the New England Institute of Art, the Massachusetts College of Art, and Boston University. Sign up for A …

Bài tập về câu bị động trong tiếng anh

Bài tập về câu bị động trong tiếng anh
  • Tác giả: kenhtuyensinh.vn
  • Ngày đăng: 03/02/2022
  • Đánh giá: 2.69 (145 vote)
  • Tóm tắt: 17. People speak English all over the world. 18. Tom was writing two poems. 19. She often takes her dog for a walk. 20.
  • Khớp với kết quả tìm kiếm: Cứ thế chúng phải căng óc ra mà nhớ hàng loạt các công thức ( ít ra cũng 13 công thức). Như vậy chúng ta rất dễ quên và hậu quả là mỗi khi làm bài gặp passive voice là lại lúng túng. Bạn có thể đọc thêm bài viết về CÂU BỊ ĐỘNG TRONG TIẾNG ANH, để …

Comparative essay between two poems namely, Half – Caste by John

  • Tác giả: bartleby.com
  • Ngày đăng: 04/25/2022
  • Đánh giá: 2.57 (118 vote)
  • Tóm tắt: John Agard and Unrelated Incidents by Tom Leonard. … Incidents that there are no more than four words per poem. The punctuation in Unrelated Incidents is based …

Xem thêm: Top 10+ đặt một ngọn nến trước một màn chắn sáng chi tiết nhất

REVIEWS – Tom Wayman · Author

REVIEWS - Tom Wayman · Author
  • Tác giả: tomwayman.com
  • Ngày đăng: 01/20/2022
  • Đánh giá: 2.36 (62 vote)
  • Tóm tắt: The prize-winning B.C. poet Tom Wayman, best known for championing poetry that … Two poems, Why I Write and Rant: Who I Write For, can be usefully read as …
  • Khớp với kết quả tìm kiếm: Provocative as it is, the strength of Dirty Snow is that it is not prescriptive. As with There Is No War…, the collection at large may decry inaction, but its call is for any action, regardless of direction – as with all poetry, the intent is to …

Two Poems by Emalisa Rose

  • Tác giả: acrossthemargin.com
  • Ngày đăng: 05/14/2022
  • Đánh giá: 2.36 (159 vote)
  • Tóm tắt: Watching Tom wipe his nose, I said it’s okay. I promised I’d never let on to the rest of them. When not writing poetry, Emalisa Rose enjoys …

Tom was writing two poems .(QKTD) 19. She often takes her dog for

  • Tác giả: giainhanh.vn
  • Ngày đăng: 12/05/2021
  • Đánh giá: 2.25 (71 vote)
  • Tóm tắt: Tom was writing two poems .(QKTD) 19. She often takes her dog for a walk .(HTĐ) 20. They can’t make tea with cold water.

Tom Zimmerman: Two Poems | THE BIG WINDOWS REVIEW

  • Tác giả: thebigwindowsreview.com
  • Ngày đăng: 11/18/2021
  • Đánh giá: 2.07 (74 vote)
  • Tóm tắt: the wcc writing center’s literary magazine | est. 2011. THE BIG WINDOWS REVIEW … Tom Zimmerman: Two Poems. BIG BANG … 2016 Tom Zimmerman.

Ngữ pháp, bài tập Câu bị động lớp 7 có đáp án – VietJack.com

  • Tác giả: vietjack.com
  • Ngày đăng: 05/23/2022
  • Đánh giá: 2.05 (79 vote)
  • Tóm tắt: Exercise 1: Passive and Active voice: People drink a great deal of tea in England. Tom was writing two poems. She often takes her dog for a walk.
Xem thêm
Scroll to Top