Trang chủ » Top 20+ did you accuse nam of chính xác nhất

Top 20+ did you accuse nam of chính xác nhất

Top 20+ did you accuse nam of chính xác nhất

Bài viết sau đây sẽ cung cấp cho bạn đầy đủ kiến thức và nội dung về did you accuse nam of mà bạn đang tìm kiếm do chính biên tập viên Làm Bài Tập biên soạn và tổng hợp. Ngoài ra, bạn có thể tìm thấy những chủ đề có liên quan khác trên trang web lambaitap.edu.vn của chúng tôi. Hy vọng bài viết này sẽ giúp ích cho bạn.

Trọn bộ câu hỏi trắc nghiệm Tiếng Anh 9 Unit 12: My future career có đáp án. Cung cấp tài liệu tham khảo miễn phí và hữu ích dành cho các em học sinh, quý thầy cô giáo, chuẩn bị tốt cho các kì thi quan trọng sắp tới.

Mục lục

Bộ 55 câu hỏi trắc nghiệm Tiếng Anh 9 Unit 12: My future career

Mời các bạn theo dõi chi tiết tại đây:

Bài tập trắc nghiệm Unit 12: Phonetics and Speaking

Bài 1. Choose the word (A, B, C, or D) whose main stress is different from the others.

Question 1:

A. confidence

B. celebrate

C. effective

D. handicapped

Question 2:

A. pesticide

B. maintenance

C. messenger

D. consumption

Question 3:

A. benefit

B. badminton

C. beverage

D. ambition

Question 4:

A. decorate

B. delicious

C. decisive

D. construction

Question 5:

A. business

B. embarrass

C. dominant

D. decorate

Question 6:

A. guarantee

B. inhibit

C. illegal

D. invader

Question 7:

A. littering

B. serious

C. spacious

D. abundant

Question 8:

A. polite

B. funny

C. lovely

D. busy

Question 9:

A. describe

B. enter

C. agree

D. replace

Question 10:

A. station

B. student

C. disease

D. winter

►► ĐÁP ÁN:

1.C 2.D 3.D 4.A 5.B 6.A 7.D 8.A 9.B 10.C

Bài 2. Find the word which has a different sound in the part underlined.

Question 1:

A.certificate

B.education

C.cultivation

D.patient

Question 2:

A.bundle

B.customer

C.burn

D.understand

Question 3:

A.architect

B.chef

C.mechanic

D.chemistry

Question 4:

A. nervous

B. scout

Xem thêm: Top 10+ chế biến nông sản nhằm mục đích gì đầy đủ nhất

C. household

D. mouse

Question 5:

A. safety

B. tasty

C. pancake

D. nature

►► ĐÁP ÁN:

1.A 2.C 3.B 4.A 5.C

Bài tập trắc nghiệm Unit 12: Vocabulary and Grammar

Choose the correct answer A, B, or c to complete each sentence.

Question 1: I said that I remembered _____with him in a handicraft village, but he said I was mistaken.

A. to work

B. working

C. work

Question 2: Don’t forget _____ your identity card with you to the interview.

A. taking

B. take

C. to take

Question 3: Would you mind _____ me through to the manager, please?

A. putting

B. to put

C. put

Question 4: Remember _____ smartly when you attend an interview.

A. dress

B. to dress

C. dressing

Question 5: I tried _____some essential skills before applying for that job.

A. to master

B. master

C. mastered

Question 6: My boss promised _____ me a pay rise but he broke the promise.

A. give

B. giving

C. to give

Question 7: He admitted not _____his colleagues well.

A. to treat

B. treating

C. treat

Question 8: The company tends _____ people with higher qualifications.

A. to employ

B. employ

C. employing

Question 9: You can learn a lot __________ the local area by talking to local people.

A.to

B.for

C.at

D.about

Question 10: It’s good to have someone __________ you when you are visiting a new place.

A.lead

B.take

C.guide

D.bring

►► ĐÁP ÁN:

1.B 2.C 3.A 4.B 5.A 6.C 7.B 8.A 9.D 10.C

Bài tập trắc nghiệm Unit 12: Reading

Bài 1. Choose the word or phrase among A, B, C or D that best fits the blank space in the following passage.

An interview is never as (1)……… as your fears. For some (2)………, people imagine the interviewer is going to focus on every tiny mistake they make. In truth, the interviewer is as keen for the meeting to go well as you are. It is what makes his or her job (3)………

The secret of a good interview is preparing for it. What you wear is very important because it (4)……. the first impression. So (5)……. neatly, but comfortably. Make sure that you can deal with anything you are asked. Remember to prepare for questions that are certain to (6) ……….

Answer the questions fully and precisely. For instance, if one of your interests is reading, be prepared to (7)………..about the sort of books you like. However, do not learn all your answers off by (8)………. The interviewer wants to meet a (9)………, not a robot. (10)………. the fact that a job interview is so important, you should feel relaxed in order to succeed.

Question 1:

A. good

B.bad

C.well

D.worse

Question 2:

A. reason

B.explanation

C.idea

D.excuse

Question 3:

A. amazing

B.interested

C.pleased

D.enjoyable

Question 4:

A. does

Xem thêm: Top 20+ vải sợi hóa học đầy đủ nhất

B.brings

C.creates

D.indicates

Question 5:

A. have on

B. put on

C.dress

D.wear

Question 6:

A. come up

B. turn up

C.show up

D.put on

Question 7:

A. discuss

B. chat

C.say

D.talk

Question 8:

A. accident

B. chance

C.heart

D.mind

Question 9:

A. somebody

B. human being

C.character

D.nature

Question 10:

A. Despite

B. Although

C.Due to

D.As

►► ĐÁP ÁN:

1.B 2.A 3.A 4.C 5.C 6.A 7.B 8.C 9.B 10.A

Bài 2. Read the passage, and choose the correct answer A, B, C or D for each question.

Career Preparation

Although you may think you are too young to worry about your future career, it is important that you start thinking about your life after high school right now so that you can take the steps necessary to any career you may choose. Some of these steps include choosing the right high school, enrolling in the necessary courses, earning good grades, getting work experience and building a resume. It can seem overwhelming trying to choose a career before you complete high school, but always keep in mind that it is never too late to change your career path and no one says you have to decide now.

There are lots of different factors that go into choosing a career path. To determine the occupation you want to enter, you need to consider your interests, how long you want to be in school, how much money you want to make, the type of work you want to do, the potential for job growth and job trends in the industry – sounds like a lot, but that is just the tip of the iceberg.

Each day you make many decisions – what to wear, who to hang out with, how to spend your time after school. Some of the decisions you make today can affect you for the rest of your life. Once you have figured out the things you like to do and the things you do well, you can begin exploring careers that include your interests and skills. Make a plan from the beginning, and once you have a plan, work the plan. Do the steps along the way each year to keep on track toward graduation and higher education.

Question 1: You may consider a future career now because …………..

A. you have to decide it immediately

B. it is necessary to have preparations

C. you can change your career path

D. you have nothing to worry about

Question 2: At high school, you can do all of the following things to prepare for your future career EXCEPT ………….

A. choosing the proper high school

B. enrolling in the necessary courses

C. earning good grades

D. learning by experience

Question 3: Once you have determined your interests and your strengths, you can ……………

A. identify the right career

B. identify your skills

C. make decisions in the future

D. know about the rest of your life

Question 4: We can infer from the passage that …………….

A. each day we make decisions in order to know how to make them

B. whom we hang out with will follow the same career with us

C. there are some factors to identify the future career that we don’t know

D. we decide how much money we want to make in order to get a good job in the future

Question 5: Making a plan from the beginning helps you …………

A. attend higher education

B. gradually achieve your goal

C. graduate from high school

D. have something to work

►► ĐÁP ÁN:

1.B 2.A 3.A 4.C 5.B

Bài tập trắc nghiệm Unit 12: Writing

Bài 1. Choose the sentence that has the same meaning as the first one.

Question 1: In spite of not speaking French, Mike decided to settle in Paris.

A. Even though Mike didn’t speak French, but he decided to settle in Paris.

B. Mike decided to settle in Paris despite he didn’t speak French.

C. Mike decided to settle in Paris though the fact that not speaking French.

D. Although Mike didn’t speak French, he decided to settle in Paris.

Question 2: Mr Ba was late for the meeting though he took a taxi.

Xem thêm: Top 10+ hệ thống bôi trơn công nghệ 11 chi tiết nhất

A. Even though taking a taxi, Mr Ba was late for the meeting.

B. In spite of taking a taxi, but Mr Ba was late for the meeting.

C. Mr Ba was late for the meeting despite the fact that he took a taxi.

D. Mr Ba was late for the meeting although having taken a taxi.

Question 3: We came to the meeting on time though the traffic was heavy.

A. Despite the traffic was heavy; we came to the meeting on time.

B. In spite of the heavy traffic, we came to the meeting on time.

C. Even though the heavy traffic, we came to the meeting on time.

D. Although the traffic was heavy, but we came to the meeting on time.

Question 4: Although he took a taxi, Bill still arrived late for the concert

A. Bill arrived late for the concert whether he took a taxi or not.

B. Bill arrived late for the concert because of the taxi.

C. In spite of taking a taxi, Bill arrived late for the concert.

D. Bill took a taxi to the concert, but he couldn’t catch it.

Question 5: Although she is rich, she can’t afford to buy the car.

A. She doesn’t have enough money to buy the car she likes.

B. Rich as she is, she can’t afford to buy the car.

C. The car is too expensive for her to buy.

D. She wants to buy the car but it costs a lot.

Question 6: Although Sue felt tired, she stayed up late talking to Jill.

A. Despite feeling tired, Sue stayed up late talking to Jill.

B. In spite feeling tired, Sue stayed up late talking to Jill.

C. Sue wouldn’t feel tired despite staying up late talking to Jill.

D. Sue stayed up late talking to Jill. As a result, she was tired.

►► ĐÁP ÁN:

1.D 2.C 3.B 4.C 5.B 6.A

Bài 2. Choose the best answer.

Question 1: Many young people are fond of …………… football and other kinds of sports.

A. play

B. to play

C. playing

D. played

Question 2: They couldn’t help ……….. when they heard the little boy singing a love song.

A. laughing

B. to laugh

C. laugh

D. laughed

Question 3: Your house needs ……………

A. redecorated

B. redecorating

C. being redecorated

D. to redecorate

Question 4: I remember …………… them to play in my garden.

A. to allow

B. allow

C. allowing

D. allowed

Question 5: It was a nasty memory. Do you remember both of us wearing sunglasses to avoid ……………by the supervisors?

A. to recognize

B. to be recognized

C. recognizing

D. being recognized

Question 6: I can’t bear thinking back of that time. I’d rather …………… equally.

A. treat

B. be treated

C. have treated

D. treating

Question 7: Did you accuse Nam of …………… a plate? Well, I saw him …………… it off the table with his elbow.

A. break – knock

B. breaking – knocking

C. to break – to knock

D. breaking – knock

Question 8: We found it very difficult …………… with Gamma.

A. to work

B. work

C. working

D. worked

Question 9: I can’t read when I am traveling. It makes me …………… sick.

A. feel

B. to feel

C. felt

D. feeling

►► ĐÁP ÁN:

1.C 2.A 3.B 4.C 5.D 6.B 7.D 8.A 9.A

►►CLICK NGAY vào nút TẢI VỀ dưới đây để tải về Bộ 55 câu trắc nghiệm Tiếng Anh lớp 9 Unit 12: My future career (Có đáp án) file Word, PDF hoàn toàn miễn phí!

Top 23 did you accuse nam of tổng hợp bởi Lambaitap.edu.vn

Choose the best answer.Did you accuse Nam of . a plate? Well, I

  • Tác giả: doctailieu.com
  • Ngày đăng: 01/21/2022
  • Đánh giá: 4.87 (672 vote)
  • Tóm tắt: Choose the best answer.Did you accuse Nam of …………… a plate? Well, I saw him …………… it off the table with his elbow.

Bài tập về to V và Ving có đáp án

  • Tác giả: tip.edu.vn
  • Ngày đăng: 12/10/2021
  • Đánh giá: 4.62 (545 vote)
  • Tóm tắt: Did you accuse Nam of ______ a plate? Well, I saw him ______ it off the table with his elbow. A. break/ knock; B. breaking/ knocking

Bài tập về to V và Ving có đáp án

  • Tác giả: vndoc.com
  • Ngày đăng: 02/22/2022
  • Đánh giá: 4.2 (235 vote)
  • Tóm tắt: Did you accuse Nam of ______ a plate? Well, I saw him ______ it off the table with his elbow. A. break/ knock; B. breaking/ knocking; C. to break/ to knock

Choose the best answer. Did you accuse Nam of . a plate? Well, I saw him . it off the table with his elbow

  • Tác giả: qa.haylamdo.com
  • Ngày đăng: 09/07/2022
  • Đánh giá: 4.07 (592 vote)
  • Tóm tắt: Choose the best answer.Did you accuse Nam of …………… a plate? Well, I saw him …………… it off the table with his elbow.

Cấu trúc Accuse: định nghĩa, cách sử dụng và bài tập ứng dụng

  • Tác giả: ieltsvietop.vn
  • Ngày đăng: 01/07/2022
  • Đánh giá: 3.85 (559 vote)
  • Tóm tắt: Are you ______ me of lying? Politicians ______ the media of talking up the possibility of a riot. What does a wife ever ______ a husband of? He …
  • Khớp với kết quả tìm kiếm: Hy vọng sau khi đọc bài viết tổng hợp thông tin trên, các bạn đã có thể nắm vững hơn kiến thức về cấu trúc Accuse trong tiếng Anh cũng như cách sử dụng và phân biệt nó với cấu trúc Blame. Chúc các bạn học tốt và hãy cùng đón chờ những bài viết ngữ …

Xem thêm: Top 20+ một dây thép ab dài 60cm chi tiết nhất

Did you accuse Nam of ______ a plate? Well, I saw him – Hoc24h.vn

  • Tác giả: hoc24h.vn
  • Ngày đăng: 05/26/2022
  • Đánh giá: 3.65 (331 vote)
  • Tóm tắt: Did you accuse Nam of ______ a plate? Well, I saw him ______ it off the table with his elbow. A. breaking/ knock. B. break/ knock. C. breaking/ knocking.

Choose the best answer.Did you accuse Nam of

  • Tác giả: cunghocvui.com
  • Ngày đăng: 09/29/2022
  • Đánh giá: 3.55 (559 vote)
  • Tóm tắt: Choose the best answer.Did you accuse Nam of …………… a plate? Well, I saw him …………… it off the table with his elbow.Hỗ trợ học tập, …

Did you accuse Nam of – a plate? Well, I saw him – it off the table with his elbow

  • Tác giả: cungthi.online
  • Ngày đăng: 07/20/2022
  • Đánh giá: 3.21 (240 vote)
  • Tóm tắt: Did you accuse Nam of ————– a plate? Well, I saw him ————– it off the table with his elbow. A break/ knock B breaking/ to knock C to …

Cấu Trúc To V và Ving Ai Cũng Phải Biết

  • Tác giả: anhnguathena.vn
  • Ngày đăng: 03/07/2022
  • Đánh giá: 3.14 (202 vote)
  • Tóm tắt: Did you accuse Nam of ______ a plate? Well, I saw him ______ it off the table with his elbow. A. break/ knock; B. breaking/ knocking; C. to break/ to knock

Did you accuse Nam of . a plate? Well, I saw him . it off the table with his elbow

  • Tác giả: hoc247.net
  • Ngày đăng: 03/01/2022
  • Đánh giá: 2.81 (189 vote)
  • Tóm tắt: Did you accuse Nam of …………… a plate? Well, I saw him …………… it off the table with his elbow. A. break – knock. B. breaking – knocking.

Did you accuse Nam of a plate? Well I saw him it off the

  • Tác giả: tuhoc365.vn
  • Ngày đăng: 01/31/2022
  • Đánh giá: 2.77 (53 vote)
  • Tóm tắt: Did you accuse Nam of ______ a plate? Well, I saw him ______ it off the table with his elbow.

Xem thêm: Top 10+ press photographers are banned from taking photographs backstage chính xác nhất

BÀI TẬP TIẾNG ANH 11( CẢ NĂM)

  • Tác giả: text.123docz.net
  • Ngày đăng: 01/20/2022
  • Đánh giá: 2.7 (77 vote)
  • Tóm tắt: Did you accuse Nam of a plate? Well, I saw him it off the table with his elbow. A. break/ knock B. breaking/ knocking C. to break/ to knock D. breaking/ …

Did you accuse Nam of …………… a plate? Well, I saw him …………… it off the table with his elbow

  • Tác giả: congthucnguyenham.club
  • Ngày đăng: 08/22/2022
  • Đánh giá: 2.51 (78 vote)
  • Tóm tắt: Did you accuse Nam of …………… a plate? Well, I saw him …………… it off the table with his elbow. A. break – knock. B. breaking – knocking.

Did you accuse Nam of . a plate? Well, I saw him . it off the table with his elbow

  • Tác giả: 7scv.com
  • Ngày đăng: 11/19/2021
  • Đánh giá: 2.54 (153 vote)
  • Tóm tắt: Did you accuse Nam of …………… a plate? Well, I saw him …………… it off the table with his elbow. A. break – knock B. breaking …

Hướng Dẫn Toàn Tập Câu Trực Tiếp Gián Tiếp Trong Tiếng Anh

Hướng Dẫn Toàn Tập Câu Trực Tiếp Gián Tiếp Trong Tiếng Anh
  • Tác giả: directenglishsaigon.edu.vn
  • Ngày đăng: 01/08/2022
  • Đánh giá: 2.33 (174 vote)
  • Tóm tắt: David said that he would visit Vietnam. … Can/Could/Will/Would + you + S + V + Objective? … Accuse + O + of V-ing (Buộc tội ai đó).
  • Khớp với kết quả tìm kiếm: Như vậy để tường thuật lại lời nói hoặc bất kỳ một sự kiện, câu chuyện nào, chúng ta có thể dùng 2 cách tường thuật trực tiếp và gián tiếp. Dưới đây bài viết này sẽ cung cấp cho bạn cách sử dụng trong từng trường hợp ngữ pháp, cách biến đổi các câu …

CHUYỂN CÂU TRỰC TIẾP GIÁN TIẾP

CHUYỂN CÂU TRỰC TIẾP GIÁN TIẾP
  • Tác giả: ilsvietnam.edu.vn
  • Ngày đăng: 05/12/2022
  • Đánh giá: 2.38 (110 vote)
  • Tóm tắt: Ví dụ: He said: “If I were you, I would apologize to Linda.” = He said (that) if he were me, he would … accuse sb of + V-ing: buộc tội ai vì làm gì.

Did you accuse Nam of . a plate? Well, I saw him . it off the table with his elbow

  • Tác giả: 123hoidap.com
  • Ngày đăng: 01/09/2022
  • Đánh giá: 2.1 (58 vote)
  • Tóm tắt: Did you accuse Nam of …………… a plate? Well, I saw him …………… it off the table with his elbow. A. break – knock B. breaking …

Xem thêm: Top 20 hai góc kề bù chính xác nhất

Choose the best answer. Did you accuse Nam of . a plate? Well, I saw him . it off the table with his elbow

  • Tác giả: vietjack.online
  • Ngày đăng: 06/20/2022
  • Đánh giá: 2 (98 vote)
  • Tóm tắt: Choose the best answer.Did you accuse Nam of …………… a plate? Well, I saw him …………… it off the table with his elbow.

[GR] To-infinitives/ Bare infinitives/Gerunds

  • Tác giả: diendan.hocmai.vn
  • Ngày đăng: 11/03/2022
  • Đánh giá: 2.09 (58 vote)
  • Tóm tắt: Did you accuse Nam of ————– a plate? Well, I saw him ————– it off the table with his elbow. A.

Các dạng thức của động từ

  • Tác giả: loga.vn
  • Ngày đăng: 02/07/2022
  • Đánh giá: 1.82 (61 vote)
  • Tóm tắt: ctvloga41 4 năm trước 3466 lượt xem | Tiếng Anh 12 … Have you decided where to go for your holidays? … Did you accuse Nam of ______ a plate?

Choose the best answer. Did you accuse Nam of . a plate? Well, I saw him . it off the table with his elbow

  • Tác giả: khoahoc.vietjack.com
  • Ngày đăng: 08/21/2022
  • Đánh giá: 1.88 (168 vote)
  • Tóm tắt: Choose the best answer.Did you accuse Nam of …………… a plate? Well, I saw him …………… it off the table with his elbow.

Choose the best answer. It was a nasty memory. Do you remember both of us wearing sunglasses to avoid .by the supervisors?

  • Tác giả: hamchoi.vn
  • Ngày đăng: 12/05/2021
  • Đánh giá: 1.67 (52 vote)
  • Tóm tắt: Did you accuse Nam of …………… a plate? Well, I saw him …………… it off the table with his elbow. Xem đáp án » 29/08/2022 2,427 …

Did you accuse Nam of . a plate? Well, I saw him . it off the table with his elbow

  • Tác giả: tracnghiem.net
  • Ngày đăng: 08/18/2022
  • Đánh giá: 1.6 (128 vote)
  • Tóm tắt: Did you accuse Nam of …………. a plate? Well, I saw him …………….. it off the table with his elbow. A. break/ knock. B. breaking/ knocking.
Xem thêm
Scroll to Top