Trang chủ » Top 20+ jenny two eggshells and he will continue the third one chính xác nhất

Top 20+ jenny two eggshells and he will continue the third one chính xác nhất

Top 20+ jenny two eggshells and he will continue the third one chính xác nhất

Bài viết sau đây sẽ cung cấp cho bạn đầy đủ kiến thức và nội dung về jenny two eggshells and he will continue the third one mà bạn đang tìm kiếm do chính biên tập viên Làm Bài Tập biên soạn và tổng hợp. Ngoài ra, bạn có thể tìm thấy những chủ đề có liên quan khác trên trang web lambaitap.edu.vn của chúng tôi. Hy vọng bài viết này sẽ giúp ích cho bạn.

Kì thi học kì 1 sắp tới, chúng tôi xin giới thiệu đến các em 2 bộ đề kiểm tra Tiếng Anh lớp 7 học kì 1 – Phần 1 năm 2021 có lời giải chi tiết. Nội dung bám sát theo chương trình học trong nhà trường. Giúp các bạn học sinh ôn tập và luyện tập làm quen với nhiều dạng đề, đồng thời cũng chuẩn bị tốt cho kì thi sắp tới của mình. Mời các bạn tham khảo bài viết dưới đây.

Mục lục

Đề thi học kì 1 môn Tiếng Anh lớp 7 năm 2021 – Đề số 1

I. Choose the best answer

1. – ________ do you find making pottery? – I finding making pottery interesting.

A. What

B. How

C. Why

D. When

2. Jenny ________ two eggshells and he will continue the third one.

A. carves

B. has carved

C. carved

D. will carved

3. My father hates ________ coffee. He prefers tea.

A. to drink

B. drink

C. drinks

D. drinking

4. I have a temperature, ________.

A. but I go to bed early

B. so I feel tired

C. or I am putting on weight

D. and I eat more vegetables

5. Which word has the underlined part pronounced differently from the others?

A. away

B. answer

C. sunburn

D. picture

6. Which word has main stress differently from the others?

A. volunteer

B. charity

C. melody

D. calorie

7. Beethoven ________ a lot of songs.

A. composes

B. composed

C. has composed

D. compose

8. Liz: I am so nervous that I am putting on weight. – Tony: ________

A. Wash your hand more

B. Eat less junk food

C. Sleep more

D. Sunbathe less

9. Jack spends almost his time staring at his smartphone, ________ is very short-sighted.

A. and

B. or

C. but

D. so

10. My father loved ________ horse-riding when he was young.

A. doing

B. going

C. playing

D. taking

11. She feels itchy and her nose is running. She says she has ________.

A. headache

B. toothache

C. allergy

D. flu

12. Jenifer says that she ________ collecting dolls, but she ________ in the future.

A. will like / won’t continue

B. likes / won’t continue

C. likes/continues

D. will like/continues

13. It is interesting _____________ tree leaves from different countries.

A. collecting

B. to collect

C. collect

D. collects

14. My dad enjoys ________ his bike to work.

A. to ride

B. ride

C. rides

D. riding

Xem thêm: Top 20+ nội dung chính của sự điều hòa

15. I love cooking, ______ my sister doesn’t.

A. because

B. so

C. but

D. and

16. Laughing is good _______ your health.

A. for

B. to

C. with

D. of

17. Choose the word that has the underlined part pronounced

A. dear

B. pear

C. earn

D. heart

18. Choose one mistake and correct it.

I find carve eggshells boring because it takes a lot of time to complete one shell.

A B C D

II. Put the verbs in the correct form.

1. I enjoy (fish) __________________ because it (be) _______ relaxing.

2. Jane will play chess after she (finish) ____________ school.

3. What ________ your mother often (do) _______ at weekends?

4. I think in the future, people (not play) ___________________ individual games.

5. We find (arrange) ______________ flowers interesting because it (help) ________ us relax.

6. I (not collect) ____________________ dolls when I grow up.

III. Complete the passage with the words given

Mary’s hobby is singing. She enjoys (1) ______________ very much. When her brother (2) ______________ a karaoke set last month, Mary was so glad that she sang every day after dinner. She likes to sing only (3) ______________ songs. In fact, she has already sung all the songs found (4) ______________ the karaoke discs. Minh is singing in the karaoke (5) ______________ organized by the RC Center this Saturday. Her family is going (6) ______________ to support her.

IV. Choose the correct answer to complete the passage by circling A, B, C, or D

Camping is an activity in which people live (1) ______ temporarily. Campers participate in fishing, hunting, swimming, wildlife watching, plant study, and nature photography. It provides bodily benefits when it involves hiking to, from and around a campsite, and many people believe that camping makes youngsters (2) ______ more confident. Camping is suitable (3) ______ those who are in wholesome physical condition because it may require walking several times. The key to an enjoyable camping is planning because planning the trip before leaving helps (4) ______ avoid preventable accidents such as bad weather, injury, or simply a crowded campsite.

1. A. upstairs B. downstairs C. inside D. open-air

2. A. help B. handle C. feel D. thumb

3. A. in B. for C. at D. on

4. A. campers B. groups C. parties D. cliques

V. Arrange these words/ phrases into the meaning sentences

1. sunburn / yesterday / was / because / outside / has / Alice / she / all / day.

____________________________________________________________

2. and / difficult / boring / that / eggshells / people / carving / Some / say / is.

____________________________________________________________

3. girl / have / is/ the / kind-hearted / She / most / ever/ I / met.

____________________________________________________________

4. organization / the / to / encouraged / people / Big Heart / has / protect / environment.

____________________________________________________________

5. playing / Tuan /play / table tennis / with/ interesting /finds / he /best friends/ because / it/can.

____________________________________________________________

6 have/ They / visited/ before/ Ho Chi Minh City / never/.

____________________________________________________________

VI. Complete the sentences with comparative or superlative form

1. Mount Everest is (high) ______________________ mountain in the world.

2. Winter is (cold) __________________ season in the year.

3. Going by car is (convenient) _________________________ going by bicycle in this area.

4. The Sahara is (hot) _________________ desert in the world.

5. This building is (modern) ______________________ that one.

6. The boat trip is (good) _________________ experience of my life.

7. Are your streets (narrow) __________________________ our streets?

8. It’s (beautiful) _________________________ mountain in Australia.

9. This park is (beautiful) ____________________________________ that park.

10. The weather in Cua Lo Beach is (hot) ________________________ that in Ha Noi.

Đáp án đề thi Tiếng Anh học kì 1 lớp 7 năm 2021 (Đề số 1)

I. Choose the best answer

II. Put the verbs in the correct form.

III. Complete the passage with the words given

1. singing

2. bought

3. English

4. on

5. competition

6. there

IV. Choose the correct answer to complete the passage by circling A, B, C, or D

V. Arrange these words/ phrases into the meaning sentences

1. Alice has sunburn because she was outside all day yesterday.

2. Some people say that carving eggshells is boring and difficult.

3. She is the most kind-hearted girl I have ever met.

4. Big Heart organization has encouraged people to protect the environment

5. Tuan finds playing table tennis interesting because he can play it with his best friends.

Xem thêm: Top 17 nhà đinh xây dựng đất nước như thế nào

6. They have never visited Ho Chi Minh City before.

VI. Complete the sentences with comparative or superlative form

Đề Tiếng Anh lớp 7 học kì 1 năm 2021 – Đề số 2

I. Circle the letter A, B, C, or D to indicate the word whose underlined part is pronounced differently from that of the rest in each of the following questions.

1. A. map B. hat C. cap D. what

2. A. sort B. bottle C. roll D. coffee

3. A. daughter B. sauce C. aunt D. laundry

4. A. was B. walk C. water D. wall

5. A. morning B. forget C. pork D. forty

II. Choose the best word or phrase (A, B, C, or D) to complete each sentence below.

1. “………! Can you tell me the way to the food shop?”

A. Thank you

B. All right

C. Listen

D. Excuse me

2. …………… that street and the food shop is at the next corner.

A. Go along

B. Turn right

C. On the left

D. Turn on

3. I don’t often go to school by bus because it ………… a lot of time. Riding a bicycle is healthier.

A. spends

B. has

C. takes

D. gets

4. The doctor says my father will become ill ……………. he stops smoking.

A. until

B. when

C. unless

D. if

5. He bought …………. books and then left for home.

A. much more

B. a few

C. a lot

D. a little

6. Ngoc ……………. eating fast food because it’s not good for her health.

A. likes

B. loves

C. hates

D. enjoys

7. If you want to live long, you………….eat much red meat.

A. should

B. needn’t

C. have to

D. shouldn’t

8. Don’t read in bed, …………. you’ll harm your eyes.

A. or

B. if

C. but

D. yet

9. I ………..playing board games interesting because I can play them with my friends.

A. think

B. find

C. say

D. tell

10. Before moving to Ha Noi, my parents ……………in Ha Nam.

A. have lived

B. have been living

C. lived

D. live

III. Match a question in column A with a correct answer in column B.

Answer:

IV. Write the correct form of each verb in brackets to complete the following sentences.

1. Lan and her father (visit) …………….. the Temple of Literature last week.

2. America (discover) ……………….by Christopher Columbus.

3. They (not start) ……………….the project yet.

4. My brother hates (do) ………………the same things day after day.

5. My brother usually (go) …………………fishing in his free time.

V. Choose a suitable word from the box to fill in each gap to complete the passage.

Minh’s hobby is singing. She (1) ……………… singing very much. When her brother (2) ………………… a karaoke set last month, Minh was so glad that she (3) ………………….. every day after dinner. She likes to sing only English songs. In fact, she has already sung all the songs found (4) ………………… the karaoke discs. Minh is singing in the karaoke (5) ……………….. organized by the RC Center this Saturday. Her family is going there to support her.

VI. Read the passage and choose the best answer.

You can recycle many types of glass. Glass food and beverage containers can be reused and recycled many times. (In fact, only bulbs, ceramic glass, dishes, and window glass can’t be recycled.)

Glass is made from soda ash, sand, and lime. If it’s thrown away, it stays there indefinitely because glass never breaks down into its original ingredients. To be recycled, glass is sorted by color, crushed into small pieces, and melted down into a liquid. Then, it is molded into new glass containers.

1. Which of the following can be recycled?

Xem thêm: Top 17 phân tích khổ thơ cuối bài đoàn thuyền đánh cá

A. glass food and beverage containers

B. bulbs

C. dishes and window glass

D. ceramic glass

2. What does the word “reused” in line 2 mean?

A. use something again.

B. use all of thing

C. throw something away

D. not buying things which are over packed

3. Glass ………………….

A. is made from soda ash, sand and lime

B. stays there indefinitely if it’s thrown away

C. never breaks down into its original ingredients

D. all are correct

4. What does the word “its” in line 5 refer to?

A. glass

B. dash

C. sand

D. lime

5. When people recycle glass, they ………………..

A. sort it by color and crush it into small pieces

B. melt it into containers

C. mold it into containers

D. all are correct

VII. Make sentences using the words and phrases given.

1. He/ has/ flu/./ he/ keep/ sneezing/ coughing/.

…………………………………………………………………………

2. Listen/ music/ in/ free/ time/ is/ my/ favourite/ hobby/.

…………………………………………………………………………

3. My brother/ enjoy/ play/ piano/ when/ he/ young/.

…………………………………………………………………………

4. In/ future/,/ I travel/ around/ Viet Nam.

…………………………………………………………………………

5. Nhung/ already/ finish/ the homework/.

…………………………………………………………………………

VIII. Rewrite each of the following sentences in such a way that means exactly the same as the sentence printed before it.

1. The painting is bigger than the photograph. (not as …as)

The photograph …………………………………………………………………

2. They sell tickets at the gate of the tourist site.

Tickets ……………………………………………………………………

3. The market does not have any carrots.

There ………………………………………………………………….

4. They didn’t go camping yesterday because it rained heavily.

Because of …………………………………………………………………

5. Be careful or you’ll hurt yourself.

If you are …………………………………………………………………

Đáp án đề thi Tiếng Anh lớp 7 cuối học kì 1 năm 2021 (Đề số 2)

I. Circle the letter A, B, C, or D to indicate the word whose underlined part is pronounced differently from that of the rest in each of the following questions.

1. D 2. C 3. C 4. A 5. B

II. Choose the best word or phrase (A, B, C, or D) to complete each sentence below

1. D 2. A 3. C 4. C 5. B

6. C 7. D 8. A 9. B 10. C

III. Match a question in column A with a correct answer in column B.

1. D 2. E 3. A 4. C 5. B

IV. Write the correct form of each verb in brackets to complete the following sentences.

1. visited 2. was discovered 3. haven’t started

4. doing 5. goes

V. Choose a suitable word from the box to fill in each gap to complete the passage.

1. enjoys 2. bought 3. sang 4. on 5. competition

VI. Read the passage and choose the best answer.

1. A 2. A 3. D 4. A 5. D

VII. Make sentences using the words and phrases given.

1. He has flu. He keeps sneezing and coughing.

2. Listening to music in the free time is my favourite hobby.

3. My brother enjoyed playing the piano when he was very young.

4. In the future, I’ll travel around Viet Nam.

5. Nhung has already finished all the homework.

VIII. Rewrite each of the following sentences in such a way that means exactly the same as the sentence printed before it.

1. The photograph is not as big as the paiting.

2. Tickets are sold at the gate of the tourist site.

3. There are not any carrots in the market.

4. Because of the heavy rain, they didn’t go camping yesterday.

5. If you are not careful, you’ll hurt yourself.

►►► CLICK NGAY vào nút TẢI VỀ bên dưới để tải về 2 bộ đề thi môn Tiếng Anh lớp 7 học kì 1 – Phần 1 năm 2021 (Có đáp án) file tải PDF hoàn toàn miễn phí, hỗ trợ các em ôn luyện giải đề đạt hiệu quả nhất.

Top 21 jenny two eggshells and he will continue the third one tổng hợp bởi Lambaitap.edu.vn

Đề cương ôn tập học kì 1 môn tiếng Anh lớp 7 năm 2020

  • Tác giả: tip.edu.vn
  • Ngày đăng: 02/14/2022
  • Đánh giá: 4.64 (488 vote)
  • Tóm tắt: Jenny……………….two eggshells and he will continue the third one. A. carves. B. has carved. C. carved. D. will carved.
  • Khớp với kết quả tìm kiếm: Mary’s hobby is singing. She enjoys (1) ………… very much. When her brother (2) ……… a karaoke set last month, Mary was so glad that she sang every day after dinner. She likes to sing only (3) …………… songs. In fact, she has already sung all the songs …

Jenny two eggshells and he will continue the third one

  • Tác giả: vietjack.me
  • Ngày đăng: 06/19/2022
  • Đánh giá: 4.39 (437 vote)
  • Tóm tắt: Câu hỏi: 16/08/2022 13. Jenny ______ two eggshells and he will continue the third one. A. carves. B. has carved. Đáp án chính xác. C. carved. D. will carved.

and / difficult / boring / that / eggshells / people / carving / Some / say / is

  • Tác giả: vietjack.online
  • Ngày đăng: 05/24/2022
  • Đánh giá: 4.29 (371 vote)
  • Tóm tắt: and / difficult / boring / that / eggshells / people / carving / Some / say / is. … Jenny ______ two eggshells and he will continue the third one.

Jenny two eggshells and he will continue the third one

  • Tác giả: hoctapsgk.com
  • Ngày đăng: 06/17/2022
  • Đánh giá: 4.03 (431 vote)
  • Tóm tắt: Jenny ______ two eggshells and he will continue the third one. A. carves B. has carved C. carved D. will carvedTrang tài liệu, đề thi, kiểm tra website giáo …

Ex1: Choose the best answer: 1. Jenny-.two eggshells and he will continue the third one. A. carves B. has carved C. carved D. wil

  • Tác giả: mtrend.vn
  • Ngày đăng: 09/17/2022
  • Đánh giá: 3.94 (497 vote)
  • Tóm tắt: Ex1: Choose the best answer: 1. Jenny–.two eggshells and he will continue the third one. A. carves B. has carved C. carved D. wil · Answers ( ).

Xem thêm: Top 9 chuyện chức phán sự chính xác nhất

Tải Bộ đề thi học kì 1 môn tiếng Anh lớp 7 TPHCM qua các năm có đáp án chi tiết – Đề thi tiếng Anh lớp 7 học kì 1 có đáp án

  • Tác giả: text.123docz.net
  • Ngày đăng: 05/14/2022
  • Đánh giá: 3.75 (410 vote)
  • Tóm tắt: One example of the efforts of the Peace Corps volunteers is to ______ in foreign … Jenny ______ two eggshells and he will continue the third one.
  • Khớp với kết quả tìm kiếm: At school, we have many subjects. In Physics, we some experiments. In we learn about books and essays. In History, we study past and present in Viet Nam and around the world. In Geography, we learn about different and their people. And, we also …

Ex1: Choose the best answer: 1. Jenny.two eggshells and he will continue the third one. A. carves B. has carved C. carved D. will carved 2. My father hates.coffee. He prefers tea. A. to drink B. drink C. drinks D. drinking 3. I have a Temperature,. A. but I go to bed early B. so I feel tired C. or I am putting on weight D. and I eat more vegetables

  • Tác giả: hoidap247.com
  • Ngày đăng: 09/19/2022
  • Đánh giá: 3.43 (239 vote)
  • Tóm tắt: Ex1: Choose the best answer: 1. Jenny………two eggshells and he will continue the third one. A. carves B. has carved C. carved D. will …

Đề thi Học kì 1 Tiếng Anh 7 mới có đáp án (5 đề)

  • Tác giả: leading10.vn
  • Ngày đăng: 03/22/2022
  • Đánh giá: 3.2 (528 vote)
  • Tóm tắt: Jenny ______ two eggshells and he will continue the third one . … Jane will play chess after she ( finish ) ______ school .
  • Khớp với kết quả tìm kiếm: 1. He ate a lot of junk food, so he … … … …. fat quickly A. gets B. got C. have gotten D. has gotten 2. Do … … … … … exercise, and you will feel fitter and healthier A. less B. more C. a D. an 3. You should take warm clothes … … … … … … … .. it will …

Top 5 Đề thi Tiếng Anh 7 Thí điểm Học kì 1 có đáp

  • Tác giả: cunghocvui.com
  • Ngày đăng: 05/15/2022
  • Đánh giá: 3.18 (415 vote)
  • Tóm tắt: Câu 2 : Jenny ______ two eggshells and he will continue the third one. A. carves. B. has carved. C. arved. D. will carved.

Xem tài liệu trực tuyến Anh 7 thi diem On HK1.doc

  • Tác giả: iostudy.net
  • Ngày đăng: 12/03/2021
  • Đánh giá: 2.99 (82 vote)
  • Tóm tắt: Jenny……………….two eggshells and he will continue the third one. A. carvesB. has carvedC. carvedD. will carved. 3. My father hates ………… coffee. He …

Xem thêm: Top 22 i need to from work and take a holiday chi tiết nhất

Jenny two eggshells and he will continue the third one

  • Tác giả: hoctap247.com
  • Ngày đăng: 10/31/2022
  • Đánh giá: 2.77 (146 vote)
  • Tóm tắt: Jenny ______ two eggshells and he will continue the third one. A. carves B. has carved C. arved D. will carvedTrang tài liệu, đề thi, kiểm tra website giáo …

2. Jenny…………..two eggshells and he will continue thế third one. A

  • Tác giả: hoidapvietjack.com
  • Ngày đăng: 10/27/2022
  • Đánh giá: 2.6 (165 vote)
  • Tóm tắt: 2. Jenny…………..two eggshells and he will continue thế third one. A. Carves B. Has carved C. Carved D. Will Carved.

Jenny two eggshells and he will continue the third one

  • Tác giả: hoc247.net
  • Ngày đăng: 10/08/2022
  • Đánh giá: 2.53 (95 vote)
  • Tóm tắt: Jenny ______ two eggshells and he will continue the third one. A. carves. B. has carved.

4 Đề thi học kì 1 lớp 7 môn tiếng Anh Tp.HCM qua các năm

  • Tác giả: timdapan.com
  • Ngày đăng: 12/25/2021
  • Đánh giá: 2.48 (121 vote)
  • Tóm tắt: Jenny ______ two eggshells and he will continue the third one. A. carves. B. has carved. C. carved. D. will carved. 9. My father hates ______ coffee.
  • Khớp với kết quả tìm kiếm: Tuan’s pastimes are collecting stamps and playing sports. He is the president of the stamp collector’s club of his school. Every Friday afternoon , he and his friends get together and talk about their stamps. When they have any new stamps , they …

Choose one mistake and correct it. I find carve  eggshells boring  because it takes  a lot of time to complete one shell

  • Tác giả: hamchoi.vn
  • Ngày đăng: 08/15/2022
  • Đánh giá: 2.42 (77 vote)
  • Tóm tắt: Choose one mistake and correct it. … She feels itchy and her nose is running. … Jenny ______ two eggshells and he will continue the third one.

Xem thêm: Top 11 tiếng anh 8 unit 12 skills 1

Đề ôn tập môn Tiếng Anh Lớp 7 (Thí điểm) – Minh Trang

  • Tác giả: thuviendethi.com
  • Ngày đăng: 11/19/2021
  • Đánh giá: 2.26 (89 vote)
  • Tóm tắt: A. WhatB. HowC. WhyD. When 2. Jenny……………….two eggshells and he will continue the third one.A. carvesB. has carvedC. carvedD. will carved3.

Two eggshells and he will continue the third one. A. carves B … – Hoc24

  • Tác giả: hoc24.vn
  • Ngày đăng: 06/11/2022
  • Đánh giá: 2.22 (167 vote)
  • Tóm tắt: Jenny ______ two eggshells and he will continue the third one. A. carves B. has carved C. carved D…

Jenny two eggshells and he will continue the third one

  • Tác giả: tailieumoi.vn
  • Ngày đăng: 08/13/2022
  • Đánh giá: 2.16 (109 vote)
  • Tóm tắt: A, B. 17.Eat a lot of red fruits and vegetables. 18. Eat less high-fat food. 19. Don’t read or study when there’s not enough light.

II. Read the passage. Circle A, B or C to answer each question or complete each sentence. The Peace Corps is one of the most famous organisations in the world that help people. This organisation was founded in 1961 by the former US President John Kennedy. People working in this organisation are called volunteers. They are both men and women. They live and work in other countries for two years at a time. They share skills with people to help solve challenging problems in developing countries. Peace Corps volunteers work as teachers at schools. They also help communities to protect their environment and prevent the spread of diseases. They also help farmers grow more food efficiently. Peace Corps volunteers build bridges of cross-cultural understanding with people of other countries. They help people from other countries learn more about who they are. Peace Corps volunteers also bring home with them better understanding of other peoples and cultures. What can be the best title for the passage?

  • Tác giả: qa.haylamdo.com
  • Ngày đăng: 05/07/2022
  • Đánh giá: 2.01 (122 vote)
  • Tóm tắt: They live and work in other countries for two years at a time. … Jenny ______ two eggshells and he will continue the third one.

Đề cương ôn tập học kì 1 lớp 7 Global Success môn tiếng Anh năm học 2022 – 2023

  • Tác giả: vndoc.com
  • Ngày đăng: 07/04/2022
  • Đánh giá: 1.99 (54 vote)
  • Tóm tắt: two eggshells and he will continue the third one. A. carves B. has carved C. carved D. will carved. 3. My father hates ………… coffee. He prefers tea …
  • Khớp với kết quả tìm kiếm: 1. Cách dùng:Trong Tiếng Anh người ta rất hay dùng câu bị động. Trong câu bị động, chủ ngữ nhận tác động của hành động. Câu bị động được dùng khi muốn nhấn mạnh đến đối tượng chịu tác động chịu tác động của hành động. Nếu trong câu có 2 tân ngữ, nếu …

JENNY TWO EGGSHELLS AND HE WILL CONTINUE THE THIRD ONE

  • Tác giả: giaoducphanthiet.edu.vn
  • Ngày đăng: 03/07/2022
  • Đánh giá: 1.84 (134 vote)
  • Tóm tắt: Jenny ______ two eggshells and he will continue the third one. admin 29/04/2022. toàn bộ Lớp 12 Lớp 11 Lớp 10 Lớp 9 Lớp 8 Lớp 7 Lớp 6 Lớp 5 Lớp 4 Lớp 3 Lớp …
Xem thêm
Scroll to Top